rei d'orient

Falta menys d’un mes perquè arribin els Reis d’Orient a Barcelona i, tot i que ja se sabien alguns detalls de com serà la nit del 5 de gener, encara hi havia qüestions sense resoldre. L’Ajuntament ha concretat com serà el nou espai del Fòrum, on es prepara tota la logística dels regals, així com les instruccions que cal seguir per visitar les instal·lacions.

L’explicació de com serà la nit de Reis ha anat a càrrec del director de Programes Culturals, Esteve Caramés; la directora artística de la instal·lació, Marta Almirall, i del patge Omar. Tot tres han explicat, per exemple, que per visitar la instal·lació caldrà demanar cita prèvia i que hi haurà 45.000 entrades disponibles a partir de dimarts, 15 de desembre.

Visita a La Màgia d’Orient al Fòrum

La visita a La Màgia d’Orient al Fòrum serà gratuïta. Aquí hi haurà les carrosses, moltes joguines, carbó i tota la logística necessària per a aquesta nit màgica. En aquesta instal·lació també hi haurà la bústia reial, que és on tots els nens deixen les cartes amb els seus desitjos perquè Ses Majestats sàpiguen què és el que volen.

Per poder-ho veure tot plegat, es farà un recorregut immersiu d’uns 30 minuts.

Una nit de Reis sense cavalcada

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat el mateix 5 de gener a bord del pailebot Santa Eulàlia. Enguany, però, a causa de la pandèmia, l’arribada s’haurà de fer sense públic, si bé es podrà seguir en directe per betevé a partir de les 19.30 h. Un cop toquin terra, aniran cap al Fòrum per preparar l’entrega de regals.

Ses Majestats demanen “paciència” mentre no arribi l’esperada nit de Reis. “Continueu fent tanta bondat com fins ara”, ha dit Melcior.

Per evitar aglomeracions i possibles contagis, s’ha descartat celebrar la cavalcada tradicional. A canvi, betevé retransmetrà l’arribada de Ses Majestats a la ciutat i a la instal·lació del Fòrum.