La patge reial Estel ha estat aquest dilluns a l’Escola Anna Ravell del Poble-sec per rebre tots els infants que volen enviar la seva carta als Reis Mags. L’acte ha disposat de mesures de prevenció sanitàries com l’establiment de torns per entrar per grups, el manteniment de la distància de seguretat i l’obligació de portar mascareta. En total, 72 bombolles de nens i nenes han visitat la patge.

L’activitat ha estat organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Es tracta d’un acte gratuït on calia reservar entrada prèviament. Per garantir les mesures de seguretat, cada hora només podien accedir 12 grups bombolla i el temps amb la patge s’ha limitat a un màxim de cinc minuts.

El recorregut de la visita ha començat amb tres petits cotxes model 600, que representen els tres Reis Mags. A través d’unes línies es travessava el pati de l’escola fins a arribar a una habitació on estava la patge Estel. Allà, els infants han pogut parlar i entregar la seva carta mantenint la distància de seguretat i amb la mascareta posada.

De les Tres Xemeneies a un espai més petit

Originalment, la visita s’havia previst a l’espai de les Tres Xemeneies, però a causa d’unes obres s’ha desplaçat a l’Escola Anna Ravell. En tractar-se d’una localització més petita ha suposat que menys nens han pogut entregar la carta a la patge.

40 punts on entregar la carta als Reis Mags

A banda d’aquest centre al Poble-sec, a Barcelona hi ha prop d’una quarantena de punts on entregar la carta a Ses Majestats. Són menys localitzacions que l’any anterior, però n’hi ha a tots els districtes i en la gran majoria de casos, el seu accés és gratuït sense necessitat de reserva prèvia.