Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus patges, enguany, seran rebuts per 300 nens, fills de treballadors de la sanitat i serveis essencials de la ciutat -Mossos d’Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana- que han estat en primera línia contra la pandèmia, al Port de Sant Adrià del Besòs. Ho faran en representació de tots els infants de la ciutat que no podran donar-los la benvinguda pels carrers de la ciutat.

La màgia dels Reis, a la televisió

Enguany, les circumstàncies fan impossible una rebuda massiva i una cavalcada tradicional. De fet, l’acte de benvinguda té aquest 2021 un format televisiu, que es podrà seguir en directe per betevé i la xarxa de televisions locals. La retransmissió començarà a les 18.30 h amb els presentadors Jordi Montalbo i Núria Dias.

Un cop hagin arribat al port, on els esperarà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Ses Majestats es traslladaran al Parc de la Màgia d’Orient, on s’encarregaran de supervisar la classificació de cartes i enllestir els preparatius per fer el repartiment de regals.