Pailebot Nit Reis

Com serà l’arribada de Ses Majestats?

Els Reis d’Orient arribaran aquest dimarts a la nit a Barcelona, però de manera diferent que altres anys. La pandèmia del coronavirus ha impedit que es faci la cavalcada tradicional, però Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia a primera hora del vespre i faran un recorregut fins al moll del Fòrum. Allà els esperarà l’alcaldessa, Ada Colau, com cada any. De moment, encara són al mar camí de la ciutat.

On i quan es pot seguir la nit de Reis

L’arribada de Ses Majestats es farà sense públic per complir les mesures sanitàries, però es podrà seguir en directe per betevé a partir de les 18.30 h. Jordi Montalbo i Núria Dias seran els encarregats d’explicar com és l’arribada dels Reis d’Orient des del mar i, més tard, l’espectacle ‘La màgia d’Orient al Fòrum’. La retransmissió durarà dues hores aproximadament i també es podrà seguir pel web i les xarxes socials amb l’etiqueta #NitdeReisBCN.

Les cartes es recolliran a la Màgia d’Orient al Fòrum

La Màgia d’Orient al Fòrum és l’espai on els nens han pogut dipositar les cartes amb els seus desitjos en una bústia reial perquè Ses Majestats sàpiguen què és el que han demanat. Entre el 28 de desembre i el 5 de gener s’ha habilitat un itinerari per gaudir de la màgia dels Reis i s’hi han instal·lat carrosses, contenidors amb regals, carbó i tota la logística necessària per a la nit de Reis.