captcha

avui

matí

tarda

º
29 ° 24 °

dc.

matí

tarda

32 ° 24 °

dj.

27 ° 21 °

dv.

25 ° 18 °

ds.

26 ° 19 °

dg.

26 ° 19 °

La previsió

Símptomes de canvi

Cel variable, amb algunes clarianes però també amb núvols abundants que podrien acabar deixant algun petit ruixat, de curta durada i poca quantitat d'aigua. La temperatura baixarà una mica, però pujarà la humitat i la xafogor serà molt intensa. Dimecres augmentarà el risc de pluja però el descens de temperatura no serà evident fins dijous.

image/svg+xml 22° / 28° Garraf 21° / 30° Alt Penedès 22° / 29° Baix Llobregat 21° / 31° Vallès Occidental 24° / 29° Barcelonès 21° / 30° Vallès Oriental 23° / 28° Maresme nuvol variable variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable
image/svg+xml 22° / 28° Garraf 21° / 30° Alt Penedès 22° / 29° Baix Llobregat 21° / 31° Vallès Occidental 24° / 29° Barcelonès 21° / 30° Vallès Oriental 23° / 28° Maresme variable variable ruixat_nuvol variable variable variable nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Els veïns del carrer de Ballester, farts que sigui “com una carretera”

Explica Peter Sotirakis, un dels veïns que viu al costat de l'encreuament entre el carrer d'Homer i el de Ballester, al Putxet, que en els últims tres mesos ha vist quatre accidents.

Des del nostre pis hem vist motoristes al terra i fins i tot dos cotxes que s'han encastat. Quan va ocórrer un dels últims accidents, vaig baixar per parlar amb la Guàrdia Urbana i em van dir que aquest era un dels punts negres de Barcelona. Em van explicar que ja n'han informat l'Ajuntament i que s'ha de fer alguna cosa.

Segons els veïns, els vehicles que pugen pel carrer d'Homer no fan l'"stop" o bé el fan al mig de l'encreuament. Hi ha un mirall instal·lat, però la gent, diuen els veïns, no el fa servir gaire. I així, les col·lisions no paren.

Els veïns d'aquesta zona del Putxet també estan tips del volum de trànsit que absorbeix el carrer de Ballester. Molts conductors utilitzen aquesta via, que hauria de ser residencial, com a drecera per accedir a la ronda del Mig, quan baixen per les avingudes de Vallcarca o de la República Argentina, procedents de la ronda de Dalt. Per aquest carrer de voreres que no fan l'amplada mínima, hi passen camions i vehicles de grans dimensions. Anna Forastier, veïna d'aquesta via, denuncia que es posa en joc la seguretat dels vianants.

Molts conductors no respecten el límit de velocitat, tot i els elements dissuasius, perquè venen de vies més ràpides. Vehicles de gran volum també pugen a les voreres perquè no tenen prou espai. A molts veïns els han donat cops els retrovisors dels camions. El balcó de la meva finca s'ha hagut de reforçar per aquest motiu, perquè directament se'l van emportar.

Aquests veïns demanen a l'Ajuntament que els tècnics de mobilitat busquin una solució als problemes amb els quals han de conviure. Proposen canviar el sentit de circulació del carrer de Ballester perquè deixi de ser una “carretera urbana”. Juan Manuel Pérez, tècnic de l'empresa Doymo, que està elaborant un informe tècnic per crear el nou Pla de mobilitat del districte de Sarrià - Sant Gervasi, va comunicar en l'últim consell de barri del Putxet i el Farró que ja s'han estudiat els problemes que es pateixen en aquests carrers de Ballester i d'Homer i que es treballa en possibles solucions.

Btvnotícies

Loading
Estem treballant per poder actualitzar els vídeos de les informacions
Compartir

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 27 de juny

  Avui, dimarts 27 de juny

   • 27/06/2017 09:00 hEstà passant

   Publicitat

   Publicitat

   Notícies per districte

   Publicitat

   Més vist

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!