Xavi Hernández ha canviat d’opinió. En la roda de premsa posterior al Barça-Vilareal del mes de gener passat va anunciar que marxava. Tres mesos després, ha canviat de decisió per diversos motius i seguirà al capdavant del primer equip masculí del Barça per acabar el seu contracte en vigor. Però, quins motius ha exposat Xavi? Per què ha decidit “canviar de rumb”? “És un còctel de raons”, ha sentenciat.

El còctel de raons de Xavi per quedar-se al Barça

  • Xavi és un home club: el tècnic blaugrana va prendre la decisió de marxar perquè volia el millor pel Barça i això, aleshores, suposava marxar. Segons Xavi, les circumstàncies han canviat. “El més important pel club és pensar en l’entitat”, ha dit. I, segons Xavi, el millor pel club és tenir estabilitat i mantenir el projecte. “No és un tema d’ego ni de diners”, ha sentenciat.
  • La confiança de la Junta Directiva i de la Direcció Esportiva: “He notat el suport de Rafa Yuste, de Deco, de Bojan i companyia”, ha dit Xavi. El vicepresident esportiu i el director tècnic van ser a la reunió d’aquest dimecres a casa de Joan Laporta.
  • La complicitat del vestidor: Xavi ha notat com el vestidor l’ha ajudat des que va prendre la decisió de marxar. Ara que es queda, també ha rebut el suport dels seus jugadors. “Hi ha jugadors joves i molt futur”, considera el tècnic de Terrassa. “En l’entrenament d’avui, tothom m’ha mostrat el seu suport”, ha afegit.
  • El suport de l’afició: Xavi és un ídol del barcelonisme i gran part del soci i aficionat culer li ha donat suport sempre. Ell sempre ho ha explicat. “L’afició també m’ha fet recapacitar de la decisió que vaig prendre al gener”, ha admès.
  • L’estabilitat del projecte: Joan Laporta i Xavi Hernández han volgut recalcar la importància de l’estabilitat en un projecte esportiu per acabar guanyant títols.

Xavi ha volgut insistir que ell és “un home de club” i que sempre voldrà el millor per al Barça.