vacuna covid nens

(ACN/redacció) La nova estratègia de vacunació confirma que aquells que hagin passat la covid-19 podran rebre la tercera dosi quatre setmanes després del contagi. Sanitat ha optat per escurçar el termini en l’actualització de l’estratègia de vacunació que s’ha publicat aquest dimecres. La nova indicació s’aplicarà sempre que hagin passat sis mesos de l’última injecció, si es tracta de Moderna o Pfizer, o bé tres en cas que s’hagi realitzat amb AstraZeneca o Janssen.

En el mateix document es continua incidint en la importància de la vacunació dels menors d’edat i s’insisteix en l’efectivitat de la immunització de la població per fer front a la sisena onada de contagis, derivats, en gran mesura, de la nova variant òmicron.

Fes “match” amb la vacuna

El Departament de Salut explora totes les estratègies possibles per convidar els qui encara no s’han vacunat a fer-ho. La darrera de coneguda va adreçada especialment a la franja d’entre els 20 i els 44, els que menys s’han vaccinat fins ara, i centra l’estratègia en la seducció. De fet, la campanya es fa en la coneguda app de cites Tinder.