horari i on veure cavalcada reis 2022 a Barcelona

Ses Majestats i l’Ajuntament de Barcelona ja ho tenen tot a punt per a la Cavalcada de Reis 2022 a Barcelona. Després d’uns dies d’incerteses per l’evolució de la sisena onada a Catalunya i l’expansió de la variant òmicron, finalment l’Ajuntament ha confirmat que els Reis Mags tornaran a recórrer els carrers de la ciutat. Si no et vols perdre cap detall del seguici reial, a continuació et detallem l’horari i on veure la Cavalcada de Reis 2022 a Barcelona.

Horari i recorregut de la cavalcada de Reis 2022 a Barcelona

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Barcelona en el pailebot Santa Eulàlia a partir de les 15.30 h. A diferència d’altres anys, i per evitar la transmissió de la covid, les autoritats de la ciutat rebran els Reis Mags en un acte a porta tancada al Port de Barcelona que es podrà seguir en directe a betevé.

La cavalcada de Reis 2022 a Barcelona arrencarà a les 18.15 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera. Després agafarà la via Laietana fins a arribar a la plaça d’Urquinaona i des d’allà es dirigirà a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Universitat. La previsió és que la carrossa amb els tres Reis Mags arribi al carrer de Sepúlveda poc després de les 20 h i després es dirigeixi cap a la plaça d’Espanya i finalitzi el recorregut a l’avinguda de la Reina Maria Cristina cap a les 21.10 h.

betevé emet en directe la cavalcada de Reis 2022

La cavalcada de Reis 2022 a Barcelona tornarà a estar marcada per la covid. Si estàs confinat o vols seguir la cavalcada des de primera fila i sense aglomeracions, betevé et donarà l’oportunitat de seguir el recorregut de Ses Majestats en directe i sense moure’t de casa.