El candidat de TriasxBCN a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals 2023, Xavier Trias, ha acusat l’alcaldessa, Ada Colau, de fer un “urbanisme ideològic basat en teories del decreixement”. Això provoca, segons l’exalcalde, que “les coses no vagin bé”, i que hi hagi una “sensació que estem perdent el temps”.

Una auditoria urbanística

Per revertir la situació, Trias s’ha compromès a fer una auditoria urbanística per recuperar xamfrans per a la càrrega i descàrrega, perduts pels nous eixos verds, i també per modificar els carrils bici “més perillosos”. Sobre la superilla de l’Eixample, el candidat de Trias per Barcelona ha vaticinat que “Consell de Cent serà un èxit, però no l’èxit que vol la senyora Colau”, en referència a l’augment de preus d’habitatges i locals que, assegura, provocarà.

Rull reivindica el traspàs de Rodalies

L’exconseller de Territori, Josep Rull, ha criticat que l’alcaldessa Ada Colau i el PSC no demanin ara el traspàs complet de Rodalies, quan s’hi van comprometre, ha recordat, en un pacte el 2016. Rull ha recordat que “van arribar a un acord transversal” on “hi era tothom”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?