La candidata de Valents, Eva Parera, ha revelat a qui votaria a Madrid en unes eleccions autonòmiques: “Si visqués a Madrid, votaria Ayuso“, ha assegurat. En aquest, sentit, ha defensat les polítiques de la presidenta de la comunitat perquè dona suport als empresaris. “Jo no puc votar polítiques de pujades impositives, a Madrid, votaria qui em permetés mantenir un negoci”, ha dit la candidata de Valents.

De fet, Parera assegura que troba a faltar dirigents barcelonins com Ayuso: “Tant de bo a Barcelona tinguéssim governants capaços de gestionar en benefici de la majoria”. Finalment, ha recordat que no vota a Madrid, sinó a Catalunya, on té clar qui no votaria: “No votaria partits independentistes“, ha assegurat Eva Parera.

L’alcaldable de Valents ha fet aquestes declaracions en l’entrevista que li ha fet l’Agència Catalana de Notícies en el marc de la campanya per a les eleccions municipals del 28-M. Durant l’acte, també ha defensat l’actuació de la Guàrdia Urbana en els enfrontaments amb monitors de l’Esplai del Pi i que l’Ajuntament ha anunciat que investigarà. “Com a càrrec públic has de donar suport sempre a la policia en qualsevol actuació”, ha dit Parera. Ha afegit que la Guàrdia Urbana ja té “procediments interns” i “mecanismes previstos” per avaluar actuacions. “Jo, al costat de la policia“, ha sentenciat.

Pressupost de campanya: uns 800.000 euros

Entre els comentaris dels periodistes durant l’entrevista, han sortit a la llum els dubtes sobre el finançament de la campanya de Barcelona pel Canvi, el partit amb el qual es va presentar Eva Parera a les anteriors eleccions municipals. Parera se n’ha desmarcat: “Jo era la número quatre, en aquella època treballava, no hi militava, desconec com es va finançar“, assegura. Sobre el finançament de Valents, ha dit que aquesta campanya té un pressupost d’uns 800.000 euros per a la setantena de candidatures del partit en municipis catalans. “Ens financem segons ens permet la llei, no hi ha molt marge, intentem no haver de pagar moltes coses, no som rics, som pobres, estem molt limitats”, ha assegurat la candidata de Valents. En aquest sentit, Parera ha especificat que demanen que els cedeixin espais o els serveixin càterings de forma gratuïta.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?