sondeig eleccions Barcelona 2023

El sondeig a peu d’urna de les eleccions municipals 2023 a Barcelona que elabora GESOP per a betevé i ‘El Periódico’ es publicarà a les 20 h i podràs veure els resultats en directe a l’especial que oferirem a betevé. Serà un resultat que tindrà en compte les enquestes a peu d’urna i que servirà per calibrar les opcions de les diferents candidatures.

Enquesta a peu d’urna en un escenari molt igualat

Les últimes enquestes abans del 28-M dibuixaven un escenari molt igualat amb Ada Colau, Jaume Collboni i Xavier Trias encapçalant els resultats, mentre que Ernest Maragall es perfilava com la quarta força.

Altres canals també han previst elaborar sondejos, que es publicaran a partir de les 20 h. Els primers resultats de l’escrutini els podrem veure a partir de les 21 h de la nit.

Un sondeig fet a partir de 4.000 entrevistes

Darrere del resultat del sondeig hi ha dues setmanes de feina que culminen amb les entrevistes als votants als col·legis electorals. Segons la directora de GESOP, Àngels Pont, entrevistaran a peu d’urna entre 1.200 i 1.500 persones que s’han de sumar a les més de 2.600 que ja han fet. “Els últims sondejos que hem fet aquí per a betevé han funcionat molt bé, veurem avui si també funcionen igual de bé”, ha afegit Àngels Pont.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?