La candidata de Ciutadans a les eleccions municipals 2023 , Anna Grau, ha parlat per primera vegada aquest dijous sobre el fitxatge del regidor Paco Sierra pel PP. Grau ha fet mofa del canvi de partit de l’encara regidor taronja: “Si la recerca de la unitat del constitucionalisme consisteix a arreplegar expulsats i perdedors, malament rai”.

La cap de llista de Ciutadans ha recordat que Sierra estava expulsat del partit, i ha assegurat que està “molt contenta” dels integrants de la seva candidatura. “Als altres, que ho gaudeixin”, els ha etzibat.

Denuncia a Interior per inacció en el cas de la Bonanova

Grau també ha explicat que ha presentat una denúncia a la conselleria d’Interior com a diputada del Parlament per seva inacció en el desallotjament dels ocupes de la Bonanova. Demana al departament que s’indentifiqui als ocupants dels immobles, se’ls desallotgi i es clausurin els espais, i també que s’obri un expedient sancionador contra els responsables d’aquesta ocupació.

“Nosaltres no anem amb porres extensibles, anem amb denúncies a Interior”, ha dit en referència a la denúncia dels Mossos al fill del candidat de Vox.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?