Les claus de campanya és un dels continguts exclusius del butlletí diari d’informació sobre les eleccions municipals a Barcelona. Si t’hi vols subscriure, ho pots fer d’una manera molt senzilla.

El desè capítol de les claus de campanya de les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, elaborat pel responsable de política municipal de betevé, Marc Garcia, se centra en el fitxatge sorpresa del PP: el regidor Paco Sierra ha decidit canviar-se d’americana i passar del taronja de Ciutadans al blau dels populars. El candidat Daniel Sirera l’ha avalat per fer-se militant del PP, juntament amb la portaveu Lorena Roldán, que fa tres anys que també va fer el mateix canvi.

L’opa del PP a Ciutadans, però, no acaba aquí. Sirera preveu anunciar els dies vinents el suport de més noms en una lluita per abanderar la dreta constitucionalista.

Sierra, expulsat de Ciutadans des de fa mesos

Sierra, però, no tindrà un lloc a la llista de Ciutadans de cara al 28 de maig, perquè està tancada des de fa dies. Ara bé, amb aquest fitxatge, Daniel Sirera reforça la crida al vot útil per recuperar els qui en el passat van votar Ciutadans. Fa uns mesos, Paco Sierra va ser expulsat del partit que ara lidera Anna Grau per haver dut a terme una revolta interna en el grup municipal que, oficialment, encara presideix.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?