El candidat del PP, Daniel Sirera, en aquestes eleccions municipals 2023 avança en la seva intenció de fer créixer el PP com “el gran referent del centredreta” i ha reiterat que més persones “de l’òrbita de Cs” demanaran el vot per la seva candidatura en un acte aquest dissabte, dies després que el regidor taronja, Paco Sierra, s’hagi afiliat al PP. En la conferència de Nueva Economía Fòrum, l’alcaldable ha tornat a apel·lar al vot útil per al PP i s’ha refermat en què “mai faré un Valls, mai donaré suport a una investidura de Colau”. I referint-se a Xavier Trias ha afegit que “tampoc no marxaré, deixant aquest regalet a Barcelona durant vuit anys”.

El PP, possible segona força municipal

En aquesta ponència, Sirera ha fet una crida als votants indecisos i ha assegurat que “si tota la gent que dubta si votar Ciutadans, Valents o Vox” votés al PP seria la segona força municipal i ha defensat que el Partit Popular és “l’única alternativa real a Colau”. En aquest sentit, l’alcaldable popular descarta Collboni, “que ha estat governant amb ella vuit anys”, i Trias, “que és el masover de Puigdemont i ha facilitat la fuita de 8.000 empreses”. Finalment ha demanat el vot de “tots aquells que vulguin un canvi real a Barcelona”.

Denúncia contra l’Ajuntament i la Generalitat

Sirera també ha confirmat que aquest divendres presentarà a un jutjat de guàrdia una denúncia contra l’Ajuntament per donar odres a la Guàrdia Urbana de no actuar durant les manifestacions d’El Kubo i La Ruïna. Sirera ha detallat que ampliarà la denúncia també a la Generalitat per inacció policial dels Mossos quan “diverses persones van disparar balins i van soldar tanques per fer barricades”. En aquest sentit s’ha compromès a impulsar una nova regidoria que serveixi per “donar suport” als propietaris que pateixin ocupacions.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?