Sorpresa al PP en plena campanya electoral. L’encara líder de Ciutadans a l’Ajuntament, Paco Sierra, ha decidit donar suport a la candidatura del popular Daniel Sirera a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. De fet, Sierra ha comunicat que s’ha afiliat al Partit Popular, tot i que no formarà part de les llistes del PP, tancades des de fa dies.

Paco Sierra està formalment expulsat de Ciutadans, després de la revolta interna que va fer plegar la candidata anterior Luz Guilarte. L’encara regidor de Ciutadans ha comparegut aquest matí a l’acte de campanya del candidat del Partit Popular on ha anunciat que treballarà en aquesta formació com a militant de base.

Sirera: “Benvingut i gràcies” 

Després de signar al full d’afiliació, Sirera ha encaixat la mà de Sierra i li ha adreçat un “benvingut i gràcies”. El candidat popular ha explicat que ha parlat amb molts militants de Ciutadans i Valents, després que els líders d’aquestes formacions no acceptessin treballar en una candidatura conjunta com els havia proposat.  

El popular defensa que el PP és l’única força que pot unir el vot constitucionalista i que, si ho aconsegueix, podria obtenir nou regidors a Barcelona i ser la segona força

Anna Grau no respon

La candidata de Ciutadans, Anna Grau, no ha volgut valorar aquest anunci. De fet, sempre s’ha mostrat reacia a fer comentaris sobre Sierra i l’actual grup municipal amb qui públicament no manté una bona relació.

Probablement aquest no serà l’únic suport explícit d’antics membres de la formació taronja a la candidatura de Daniel Sirera. Segons ha avançat el propi Sierra, aquest cap de setmana diversos exdiputats de Ciutadans participaran aquest dissabte en un acte se suport al PP on demanaran explícitament el vot per aquesta formació.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?