La candidata de Ciutadans a l’alcaldia, Anna Grau, ha anunciat que vol eliminar el carril bici de la via Augusta perquè li sembla “un nyap, un desastre”. Des de la plaça de Molina, Grau critica que el govern de Colau “se l’ha tret del barret a l’últim moment” i assenyala que “és especialment desafortunat” perquè “si no tens bones cames és molt difícil circular-hi”.

A més a més, assenyala que crea embussos a la via Augusta perquè s’hi han reduït carrils de circulació i s’ha convertit “en un coll d’ampolla”. També afirma que els conductors que paguen pels túnels de Vallvidrera “no poden entrar a la ciutat” per culpa del carril bici.

Es compromet a reformar el carrer de Balmes

La candidata de la formació taronja també s’ha compromès a reformar el carrer de Balmes, a partir de la plaça de Molina si finalment entra al govern municipal. Grau ha explicat que es tracta d’un projecte “llargament promès” als veïns i que no s’entén que hagi quedat “en un calaix”. “No es pot prometre una obra i ni fer el gest de posar-ho al pressupost”, ha explicat.

Acusa el govern municipal d’oblidar-se d’alguns barris

L’alcaldable de Ciutadans ha acusat el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni de deixadesa a determinats barris com els de Sarrià – Sant Gervasi. “Per a l’alcaldessa i el seu soci, aquest barri no és prioritari”, ha assenyalat Grau i, ha afegit: “Els voten tan poc que deuen pensar que ja hi invertirà la tia Rita”. 

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?