Sirera PP

Passat l’equador de la campanya, el candidat del PP, Daniel Sirera, avança en les promeses electorals relacionades amb la mobilitat. En aquestes eleccions municipals del 2023, Sirera promet que si és alcalde el transport públic de Barcelona serà gratuït pera als joves de fins als 25 anys durant “períodes de crisi econòmica o amb la inflació molt alta” i també rebaixarà el preu de la T-Casual fins als 7,95 €.

Ampliar horaris nocturns de metro i bus

Pel que fa als horaris, el PP vol ampliar el transport públic cada dia fins a la 1 de la matinada i que funcioni tota la nit els divendres. Els populars volen, també, que totes les estacions de metro siguin accessibles i planteja fer obres de millora a les estacions d’Urquinaona i Espanya. També ha apostat per habilitar pàrquings dissuasius a l’àrea metropolitana i per millorar la connexió en transport públic entre aquestes ciutats i Barcelona.

A la compareixença a la seu del partit, Sirera ha carregat contra la unió dels tramvia per la Diagonal perquè “partirà la ciutat en dos i generarà embussos infernals”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?