La candidata de Valents a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Eva Parera, treu ferro a les enquestes i aquest dilluns s’ha mostrat “convençuda que diumenge la notícia serà que Valents donarà la sorpresa”. Parera creu que encara “hi ha un gran nombre d’indecisos a espais com el del PP, de Ciutadans i del PSC” i aposta “per mobilitzar aquest votant”.

La candidata de Valents ha dit que “no tinc vocació de quedar-me a l’oposició. Volem governar”. I ha assegurat que, a diferència d’altres formacions, Valents “no té cap peatge ni motxilla”. “El 28 de maig no haig de despenjar el telèfon ni consultar a Madrid res”. Parera també ha augurat la desaparició de Ciutadans “del panorama polític a Catalunya”.

Crítiques al govern Colau per no aplicar l’ordenança del civisme

La candidata de Valents ha fet aquestes declaracions des dels Jardins de les Tres Xemeneies i ha lamentat “els grafits” i la brutícia de l’espai. Creu que les pintades generen sensació d’inseguretat i que el govern Colau “no està perseguint el vandalisme com Déu mana. Ja està bé de màniga ampla”, es queixa.

Denuncia que només es recapten un 37 % de les sancions per incivisme i que, en un any, l’Ajuntament s’ha gastat quatre milions i mig en neteja de pintades. Per això, aposta per “més mà dura” i per “treballs a la comunitat, com a única manera d’ensenyar als incívics”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?