Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Quina exposició de Barcelona voleu visitar? Aquesta és l’agenda d’exposicions a Barcelona per al 2021. Entreu i trieu quina voleu visitar. Hi trobaràs exposicions de fotografia, pintura, art i molt més! Algunes de les propostes culturals són gratuïtes. Si no teniu clar quin museu de Barcelona voleu visitar aquest any, potser aquí us podem ajudar!

A més, recordeu que hi ha molts museus de Barcelona que es poden visitar gratuïtament cada primer diumenge de mes!

art americà
art americà
Fins al 13 de juny el CaixaForum exposa 'El somni americà. Del pop a l'actualitat'. Una mostra que fa un recorregut des del pop a les darreres manifestacions artístiques.
fotografia
fotografia
La Virreina exposa els retrats d'Anna Oswaldo i bocins de la pel·lícula 'Nos queda la noche', de Jo Sol. Fins al 23 de maig.
una de cotxes
una de cotxes
A Casa Seat podeu veure la faceta "automobilística" del fotògraf català, Antoni Campañà. Fins al 15 de juny.
sobre la guerra civil
sobre la guerra civil
El MNAC exposa les imatges sobre la Guerra Civil espanyola del fotògraf Antoni Campañà, ocultes fins fa pocs anys. Fins al 18 de juliol.
efímer
efímer
Zosen Bandido i Mina Hamada pinten un mural efímer que es podrà veure fins a finals d'any
immersió artística
immersió artística
L'IDEAL estrena una nova exposició. 1.000 metres quadrats de pantalla, obres interactives i un viatge a l'interior dels quadres del pintor austríac.
portes obertes
portes obertes
Llista de museus que se sumen a la jornada de portes obertes cada mes. Recomanable fer reserva prèvia.
al Santa Mònica
al Santa Mònica
L'Arts Santa Mònica exposa collages de fotos d'Enric Miralles. Fins al 30 de juny.
obra d'un gran arquitecte
obra d'un gran arquitecte
Barcelona es bolca en l'homenatge a l'arquitecte Enric Miralles, mort fa 20 anys, amb cinc exposicions.
expo al Palau Güell
expo al Palau Güell
El Palau Güell exhibeix l'enigmàtic quadre perdut d'Aleix Clapés 'El peó', dins la retrospectiva del pintor al Palau Güell. Fins al 30 de maig.
fotografia
fotografia
La mostra aplega prop de 200 fotografies d'aquesta fotògrafa i activista a favor del poble ianomami del nord del Brasil. A la Fundació Mapfre fins al 23 de maig.
fascinació per Mart
fascinació per Mart
L'exposició ofereix una visió històrica de la influència del planeta vermell en la nostra cultura. Fins l'11 de juliol al CCCB.
una descoberta
una descoberta
40 pintures de diferents formats resumeixen la trajectòria del pintor barceloní Yago Hortal. Fins al 30 de maig al Museu Can Framis
obra trobada
obra trobada
El Museu Marítim exposa la col·lecció Joaquín Tusquets: 130 còpies d'alguns dels més de 4.000 negatius que van aparèixer en unes caixes de brossa el 2004.
expo a La Filmo
expo a La Filmo
La foto fixa, una oblidada del món del cinema, va gaudir d?una època daurada. L'exposició 'Les claus de la foto fixa. Cinema espanyol anys 40' ho visualitza. Fins al 3 de juny.
un aniversari
un aniversari
Cada mes i cada dia 10: portes obertes per celebrar el 10è aniversari del museu (al maig serà l'11)
imatges de pandèmia
imatges de pandèmia
L'exposició mostra imatges captades durant els primers mesos de la pandèmia pel fotoperiodista Jordi Borràs. Fins al 25 d'abril al Palau Robert.
Tàpies: els anys decisius
Tàpies: els anys decisius
Una exposició amb 41 obres d'Antoni Tàpies fetes entre 1953 i 1963, uns anys decisius en la definició del estil de l'artista.
1-19
setembre
setembre
1-19
La mostra convida a viatjar al futur i experimentar amb les possibilitats de les impressores i la impressió 3D. Al CosmoCaixa.
10-25
nov - abr
nov - abr
10-25
Els arquitectes Francesc Folguera i Ramon Raventós i els pintors Miquel Utrillo i Xavier Nogués van viatjar dos mesos per Espanya fotografiant places i carrers de nombroses poblacions. A l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Fins al 25 d'abril.
la casa del revés
la casa del revés
Una proposta interactiva, al mig de la Rambla, amb espais com la casa de l'inrevés. Una bogeria de museu!
les figures dels famosos
les figures dels famosos
El nou Museu de Cera reobre amb una experiència interactiva entre personatges renovats.
exposició permanent
exposició permanent
L'exposició permanent del CosmoCaixa s'ha renovat, amb tres seccions: Kósmos, sobre l'origen de la matèria i les lleis fonamentals de la naturalesa; Evolució, sobre la creació de la vida; i Fronteres, els avenços científics del segle XXI.
29-15
gen - juny
gen - juny
29-15
L'exposició,al Museu Etnològic, mostra com Barcelona es va apropiar i reinterpretar la cultura de l'antic Egipte a partir del segle XVIII.
expo amb "intrusos"
expo amb "intrusos"
'Diàlegs intrusos' proposa la introducció dins les sales del MNAC d'una tria de 19 obres de la Fundació Suñol pertanyents a les segones avantguardes, l'art de la postguerra i segona avantguarda. Fins al novembre.
20-23
febr - maig
febr - maig
20-23
La darrera expo del duo d'artistes Broomberg and Chanarin (autors fa 20 anys de la revista 'Colours of Benneton'). Al Centre d'Art Contemporani Fabra i Coats fins al 23 de maig.
un aniversari
un aniversari
'Recado da mata' de Caio Reisewitz recull el crit d'auxili de l'Amazona i diferents artistes treballen en un homenatge a la tasca de Joan de Muga que va inaugurar la galeria l'any 1976.
bcn preolímpica
bcn preolímpica
La Barceloneta preolímpica desapareguda, en una exposició. La Casa de la Barceloneta 1761 mostra una selecció de les més de 6.000 instantànies que estudiants de l'Escola Mare de Déu del Mar van fer entre els anys 1986 i 1992. Fins al 30 de juny.
14-9
maig - gen
maig - gen
14-9
Una exposició mostra part de la donació de Rafael Tous al MACBA. 'En temps real' recull 120 obres de 28 artistes diferents. Formen part del miler de peces que el col·leccionista va cedir al museu.