Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Quina exposició de Barcelona voleu visitar? Aquesta és l’agenda d’exposicions a Barcelona per al 2021. Entreu i trieu quina voleu visitar. Hi trobaràs exposicions de fotografia, pintura, art i molt més! Algunes de les propostes culturals són gratuïtes. Si no teniu clar quin museu de Barcelona voleu visitar aquest any, potser aquí us podem ajudar!

A més, recordeu que hi ha molts museus de Barcelona que es poden visitar gratuïtament cada primer diumenge de mes!

descobreix!
descobreix!
Formen part d'una exposició que planteja una reflexió sobre el sacrifici a través de la iconografia de la crucifixió de Sant Pere.
nou!
nou!
La Sala és dins de Palmera Estudio, un indret de creativitat que capitaneja l'artista Albert Madaula. Ens ho explica la Família Barris!
al CCCB
al CCCB
El CCCB repensa amb 'Ciència fricció' la relació entre totes les espècies que habiten la Terra, inclosa la humana. Fins al 28 de novembre.
sobre la guerra civil
sobre la guerra civil
El MNAC exposa les imatges sobre la Guerra Civil espanyola del fotògraf Antoni Campañà, ocultes fins fa pocs anys. Fins al 18 de juliol.
sobre el Tricicle
sobre el Tricicle
Els trucs i les anècdotes del Tricicle al Palau Robert. Fins al 3 d'octubre.
immersió
immersió
Una exposició immersiva al Poble Espanyol per a tots els públics. Coneixereu les diferents espècies del fons marí en realitat virtual!
obra d'un gran arquitecte
obra d'un gran arquitecte
Barcelona es bolca en l'homenatge a l'arquitecte Enric Miralles, mort fa 20 anys, amb cinc exposicions.
sobre barrets
sobre barrets
El Museu del Disseny de Barcelona acull una exposició de barrets dissenyats per Balenciaga. Fins al 3 d'octubre.
arts digitals
arts digitals
'Art, tecnologia i natura' és una proposta del col·lectiu teamLab, amb seu a Tòquio. Es tracta de dues instal·lacions immersives de gran format que ocupen la Sala 4 del recinte.
realitat virtual
realitat virtual
'Symphony' és una autèntica immersió musical al CaixaForum. Una experiència per transportar-vos al món de la música de la ma de la realitat virtual i Gustavo Dudamel, entre altres.
immersió artística
immersió artística
L'IDEAL estrena una nova exposició. 1.000 metres quadrats de pantalla, obres interactives i un viatge a l'interior dels quadres del pintor austríac.
arts digitals
arts digitals
La Casa Batlló torna a obrir portes i ho fa amb una experiència immersiva: 10D Experience. Aquí, tota la informació
portes obertes
portes obertes
Llista de museus que se sumen a la jornada de portes obertes cada mes. Recomanable fer reserva prèvia.
obra trobada
obra trobada
El Museu Marítim exposa la col·lecció Joaquín Tusquets: 130 còpies d'alguns dels més de 4.000 negatius que van aparèixer en unes caixes de brossa el 2004.
un aniversari
un aniversari
Cada dia 10: portes obertes per celebrar el 10è aniversari del museu!
Tàpies: els anys decisius
Tàpies: els anys decisius
Una exposició amb 41 obres d'Antoni Tàpies fetes entre 1953 i 1963, uns anys decisius en la definició del estil de l'artista.
1-19
setembre
setembre
1-19
La mostra convida a viatjar al futur i experimentar amb les possibilitats de les impressores i la impressió 3D. Al CosmoCaixa.
la casa del revés
la casa del revés
Una proposta interactiva, al mig de la Rambla, amb espais com la casa de l'inrevés. Una bogeria de museu!
les figures dels famosos
les figures dels famosos
El nou Museu de Cera reobre amb una experiència interactiva entre personatges renovats.
exposició permanent
exposició permanent
L'exposició permanent del CosmoCaixa s'ha renovat, amb tres seccions: Kósmos, sobre l'origen de la matèria i les lleis fonamentals de la naturalesa; Evolució, sobre la creació de la vida; i Fronteres, els avenços científics del segle XXI.
29-15
gen - juny
gen - juny
29-15
L'exposició,al Museu Etnològic, mostra com Barcelona es va apropiar i reinterpretar la cultura de l'antic Egipte a partir del segle XVIII.
expo amb "intrusos"
expo amb "intrusos"
'Diàlegs intrusos' proposa la introducció dins les sales del MNAC d'una tria de 19 obres de la Fundació Suñol pertanyents a les segones avantguardes, l'art de la postguerra i segona avantguarda. Fins al novembre.
14-9
maig - gen
maig - gen
14-9
Una exposició mostra part de la donació de Rafael Tous al MACBA. 'En temps real' recull 120 obres de 28 artistes diferents. Formen part del miler de peces que el col·leccionista va cedir al museu.
29-29
juny - gen
juny - gen
29-29
Una exposició treu a la llum milers de fulls de mà i premsa clandestina contra la dictadura franquista. A l'Arxiu Històric de la Ciutat.