Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Exposicions a Barcelona: la teva agenda de museus

Quina exposició de Barcelona voleu visitar? Aquesta és l’agenda d’exposicions a Barcelona per al 2021. Entreu i trieu quina voleu visitar. Hi trobaràs exposicions de fotografia, pintura, art i molt més! Algunes de les propostes culturals són gratuïtes. Si no teniu clar quin museu de Barcelona voleu visitar aquest any, potser aquí us podem ajudar!

A més, recordeu que hi ha molts museus de Barcelona que es poden visitar gratuïtament cada primer diumenge de mes!

imatges de pandèmia
imatges de pandèmia
L'exposició mostra imatges captades durant els primers mesos de la pandèmia pel fotoperiodista Jordi Borràs. Fins al 25 d'abril al Palau Robert.
recordant Miró i Picasso
recordant Miró i Picasso
A la mostra es poden veure peces de gran format de l'artista: collages, tapissos i obres de tècnica mixta. Fins al 30 d'abril.
fins la primavera
fins la primavera
El centre d'arts digitals IDEAL proposa un viatge en el temps, a la Barcelona dels 50 i 60, a través de la tecnologia. Una experiència immersiva que convida el públic a fer un viatge al passat.
expo d'una estrella
expo d'una estrella
La Filmoteca mostra a través d'aquesta exposició 84 imatges, algunes de les quals són inèdites a casa nostra. Fotografies captades pel fotògraf més proper a l'actriu.
artistes per la recerca
artistes per la recerca
La mostra acull obres d'11 artistes i del fons de la fundació amb la venda de les quals es finançaran projectes d'investigació sobre la covid-19. Fins al 26 de març.
fotografia i ciència
fotografia i ciència
El Palau Robert exposa 120 imatges científiques sorgides de 10 anys del concurs de fotografia científica que fa el Vall d'Hebron Institut de Recerca. Fins al 28 de febrer.
Tàpies: els anys decisius
Tàpies: els anys decisius
Una exposició amb 41 obres d'Antoni Tàpies fetes entre 1953 i 1963, uns anys decisius en la definició del estil de l'artista.
10-7
jul - febr
jul - febr
10-7
El MACBA homenatja els artistes undergrounds dels 90 i les seves accions performatives en aquesta exposició.
1-19
setembre
setembre
1-19
La mostra convida a viatjar al futur i experimentar amb les possibilitats de les impressores i la impressió 3D. Al CosmoCaixa.
31-28
oct - febr
oct - febr
31-28
Exposició que mostra 100 fotografies representatives del fons de la col·lecció de Foto Colectania. S'hi poden veure imatges d'autors com Colita, Garcia-Alix, Joan Fontcuberta, Xavier Miserachs, Leopoldo Pomés o Gervasio Sánchez, i més.
3-5
nov - abr
nov - abr
3-5
El Palau Robert acull una exposició que aborda la tasca del Comissariat de Propaganda de la Generalitat republicana per lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil.
4-14
nov - març
nov - març
4-14
Gervasio Sánchez retrata 'Activistes per la vida'. Un llibre i una exposició a l'Arts Santa Mònica que recullen el testimoni de 40 defensores i defensors de drets humans de Guatemala i Hondures.
5-5
nov - abr
nov - abr
5-5
Fina Miralles exposa el seu recorregut artístic al MACBA amb l'exposició aquesta exposició que podreu veure fins l'abril.
10-25
nov - abr
nov - abr
10-25
Els arquitectes Francesc Folguera i Ramon Raventós i els pintors Miquel Utrillo i Xavier Nogués van viatjar dos mesos per Espanya fotografiant places i carrers de nombroses poblacions. A l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona.
fascinació per Mart
fascinació per Mart
L'exposició ofereix una visió històrica de la influència del planeta vermell en la nostra cultura. Fins l'11 de juliol al CCCB. Aquest cap de setmana: portes obertes (amb reserva).
una descoberta
una descoberta
40 pintures de diferents formats resumeixen la trajectòria del pintor barceloní Yago Hortal. Fins al 30 de maig al Museu Can Framis
la casa del revés
la casa del revés
Una proposta interactiva, al bell mig de la Rambla, amb espais com la casa de l'inrevés, l'espai del gegant, obres d'art insòlites o el món dels rècords. Una bogeria de museu!
10-27
des - febr
des - febr
10-27
Tercera exposició de Cabello/Carceller a la Galeria Joan Prats. El treball d'aquestes artistes s'emmarca en els estudis i discursos del feminisme i les teories "queer".
les figures dels famosos
les figures dels famosos
El nou Museu de Cera reobre amb una experiència interactiva entre personatges renovats.
exposició permanent
exposició permanent
L'exposició permanent del CosmoCaixa s'ha renovat, amb tres seccions: Kósmos, sobre l'origen de la matèria i les lleis fonamentals de la naturalesa; Evolució, sobre la creació de la vida; i Fronteres, els avenços científics del segle XXI.
28-27
gen - febr
gen - febr
28-27
El pintor gironí, Sergi Cadenas, amb projecció internacional, és autor de retrats tridimensionals de gran format en què la imatge canvia segons l'angle de visió. A la Galeria Barnadas fins el 27 de febrer.
29-15
gen - juny
gen - juny
29-15
L?exposició,al Museu Etnològic, mostra com Barcelona es va apropiar i reinterpretar la cultura de l'antic Egipte a partir del segle XVIII.
expo amb "intrusos"
expo amb "intrusos"
'Diàlegs intrusos' proposa la introducció dins les sales del MNAC d'una tria de 19 obres de la Fundació Suñol pertanyents a les segones avantguardes, l'art de la postguerra i segona avantguarda. Fins al novembre.
un diàleg amb el mar
un diàleg amb el mar
El museu exposa obres audiovisuals de John Akomfrah i de l'artista palestina Shuruk Harb. En tots dos casos el mar és protagonista.
diversitat de gènere
diversitat de gènere
L'exposició la podeu veure al Centre LGTBI i fa reflexionar sobre la pluralitat de gèneres existents.