fundació joan miró

Quina exposició de Barcelona vols visitar? Aquesta és l’agenda d’exposicions a Barcelona per al 2023. Entra-hi i tria quina vols visitar. Hi trobaràs exposicions de fotografia, pintura, art i molt més! Algunes de les propostes culturals són gratuïtes. Si no tens clar quin museu de Barcelona vols visitar, potser aquí et podem ajudar!

A més, recorda que hi ha molts museus de Barcelona que es poden visitar gratuïtament cada primer diumenge de mes!

10 nov. a 17 des.
10 nov. a 17 des.
Torna el World Press Photo 2023 a Barcelona, una de les exposicions més esperades de l’any. La mostra celebra 19 anys de trajectòria i es pot visitar del 10 novembre al 17 desembre al CCCB. | FOTOS GUANYADORES
20 oct.-25 feb.
20 oct.-25 feb.
L’exposició sobre la llarga amistat entre Picasso i Miró exhibirà peces inèdites a Barcelona. Fins al 25 de febrer 2024, al Museu Picasso i a la Fundació Joan Miró.
fins al 24 de març
fins al 24 de març
La mostra presenta una selecció de 150 obres, 25 de les quals inèdites a casa nostra, que plantegen un recorregut pels grans temes que van interessar a l’artista.
tot l’any
tot l’any
Un dels pilars de la programació de l’Any Tàpies és el conjunt d’exposicions que analitzaran i posaran en diàleg l’obra de Tàpies.
art prohibit
art prohibit
S’hi poden veure 42 obres d’art d’arreu del món que han estat censurades, denunciades o prohibides per motius polítics socials o religiosos. El Museu de l’Art Prohibit el trobareu a la casa Garriga Nogués.
fins al 7 de gener
fins al 7 de gener
La mostra visualitza el paper de les dones en el món del disseny, dones guanyadores de premis FAD, que exposen la seva obra al Disseny Hub, en una exposició produïda pel Vitra Design Museum.
fins al 2 de juny
fins al 2 de juny
‘Dinosaures de la Patagònia’ fa un repàs d’una de les zones més riques en restes paleontològiques d’aquests animals. S’hi exhibeixen fins a 13 espècies de dinosaures.
a partir del 15 de desembre
a partir del 15 de desembre
El festival de música electrònica Tomorrowland estrena a Barcelona una nova experiència immersiva. ‘The great library of tomorrow’ es podrà veure a l’espai immersiu Aribau a partir del 15 de desembre.
fins al 14 de gener
fins al 14 de gener
La mostra analitza set dècades del pintor realista amb interiors domèstics, paisatges, vistes urbanes i figures humanes
fins al 20 de novembre
fins al 20 de novembre
Els torsos de Herbert List, un artista fascinat per l’ideal de bellesa clàssica, dialoguen per primer cop amb peces arqueològiques originals.
portes obertes
portes obertes
Primer diumenge de mes: museus gratis a Barcelona
Llista de museus que se sumen a la jornada de portes obertes cada mes. Recomanable fer reserva prèvia.
fins al 7 de gener
fins al 7 de gener
El Macba reivindica la figura de l’artista Nancy Holt amb la retrospectiva més gran feta mai a Europa
fins al 14 de gener
fins al 14 de gener
El CaixaForum reflexiona sobre la relació entre l’art contemporani i la natura a ‘Art i Natura. Un segle de biomorfisme’
fins al 7 de gener
fins al 7 de gener
El nou espai Inmersa, situat al Poblenou, ofereix una exposició centrada en la carrera espacial i els astronautes: “Space Discovery – The Exhibition”
15 set.-30 nov.
15 set.-30 nov.
L’IDEAL s’endinsa en l’antic Egipte amb l’exposició ‘Tutankamon, l’experiència immersiva’. El popular faraó és el gran protagonista d’aquesta exposició digital
Casa Amatller
Casa Amatller
L’espai disposa d’una museografia digital i interactiva i altres recursos tecnològics, projeccions audiovisuals, realitat augmentada i realitat virtual, que conviden al públic a retornar a la Barcelona del 1900. A partir del 19 de maig.
sobre l’univers
sobre l’univers
L’exposició permanent del CosmoCaixa ofereix tres seccions: Kósmos, Evolució i Fronteres. T’hi apuntes?
jocs del s.XIX
jocs del s.XIX
El Museu Frederic Marès ha recuperat l’espai Sala de les Diversions, un referent del món de l’oci i la diversió de la societat barcelonina del segle XIX.
guerra civil
guerra civil
El MNAC amplia amb més d’un centenar de peces l’exposició permanent sobre la Guerra Civil.
realitat virtual
realitat virtual
‘Symphony’ és una immersió musical al CaixaForum. Una experiència per transportar-vos al món de la música de la ma de la realitat virtual i Gustavo Dudamel, entre altres.
arts digitals
arts digitals
La Casa Batlló sorprèn amb una experiència immersiva: 10D Experience. Aquí, tota la informació.
la casa del revés
la casa del revés
Una proposta interactiva, al mig de la Rambla, amb espais com la casa de l’inrevés. Una bogeria de museu!
petsonatges de cera
petsonatges de cera
El Museu de Cera ofereix una experiència interactiva entre personatges renovats.