open house 2023 cartell

Arriba el 48h Open House Barcelona 2023 aquest cap de setmana! Durant dos dies, els ciutadans podran gaudir de les portes obertes i de les visites guiades en més d’un centenar d’edificis de la ciutat. A banda de Barcelona, hi participen sis municipis de Catalunya. Són: Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat, Vilassar de Dalt i Sitges.

A continuació, us ho expliquem. I ja us podem avançar que betevé obrirà portes dissabte 21 d’octubre, de 10 a 19 h, sense reserva prèvia.


Què vols saber del 48h Open House Barcelona 2023?


48h Open House Barcelona 2023: dates

El 48h Open House Barcelona 2023 se celebra aquest dissabte, 21 d’octubre, i diumenge, 22. Per tant, és cap de setmana amb visites guiades i portes obertes en diversos espais de Barcelona i rodalia. Els horaris varien en funció de l’espai que es visita.

open house barcelona 2023
Foto: Juan Miguel Pla

Mapa del 48h Open House Barcelona 2023: què visitar?

Al llarg de tot el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre, el festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona ha programat més de 195 activitats, entre portes obertes i itineraris. T’ubiquem en un mapa tots els edificis que participen en aquesta edició i atenció perquè un 40 % de les propostes són una novetat a la programació d’enguany.

Novetats de l’Open House d’aquest any

El 48h Open House Barcelona 2023 pretén desconstruir diferents edificis emblemàtics de la ciutat i l’àrea metropolitana per demostrar al visitant la seva riquesa arquitectònica. A més, aquesta 14a edició del festival dedica una part de la programació a Domènech i Montaner. Per això, obrirà les portes d’alguns dels edificis dissenyats per aquest arquitecte modernista. Són aquests:

  • Palau de la Música Catalana
  • Castell dels Tres Dragons
  • Recinte Modernista de Sant Pau
  • Palau Montaner (Delegació del Govern)
  • MUHBA Temple d’August+ Centre Excursionista de Catalunya
  • Casa de Lleó i Morera
  • Fundació Antoni Tàpies
  • Local a la Casa Thomas
palau musica open house barcelona 2023

Inscripcions del 48h Open House Barcelona 2023

El festival 48h Open House Barcelona 2023 és completament gratuït. Tot i això, per accedir a un 12 % dels edificis es necessita una inscripció prèvia, oberta des del 16 d’octubre. En poc menys de 24h ja s’han exhaurit les entrades a més de la meitat dels equipaments que necessiten reserva!

Enguany, si visites qualsevol edifici o espai sense inscripció, només cal que t’hi acostis durant l’horari d’obertura i segueixis les indicacions dels voluntaris del festival, tal com informa l’organització.