halloween nens

Arriba la castanyada i també el Halloween 2022, que, en els últims anys, arribat dels Estats Units, ha anat trobant el seu espai també aquí. Per tant, quan s’acosta el 31 d’octubre ja ens comencem a preparar per a una cosa o l’altra, o totes dues alhora. Aquí tens un recull d’activitats per celebrar Halloween amb nens, a casa o fora!


Prepara una disfressa terrorífica a casa

Hi ha algunes disfresses de Halloween que pots fer a casa de manera senzilla. Aquí et donem algunes idees fàcils, segur que fent anar la imaginació en tindràs moltes més!

  • Disfressa de zombi

Potser és la disfressa més fàcil de fer. Busca una samarreta d’aquelles que no et poses, fes-hi alguns talls i pinta-hi algunes taques. Si vols que durin més fes-ho amb pintura permanent. Després pinta’t la cara amb taques de sang, per exemple. No ho facis amb pintura permanent! Millor si en tens d’específica per al cos. Finalment, embena’t un braç o una cama.

  • Disfressa de ratpenat

Compra o reutilitza uns retalls de roba de color negre (també pots fer servir una bossa de plàstic negra). Si pots portar uns pantalons i una samarreta negres, millor! Retalla una capa fent forma a les puntes. També pots fer-te unes ales de cartró i lligar-te-les amb unes cordes o gomes. Fes-te una màscara negra, senzilla, amb forats als laterals per posar-hi una goma i en una diadema enganxa-hi una orelletes negres. Si les pots fer amb doble paper, millor, perquè no caiguin. Si les fas amb cartró potser et costarà enganxar-les a la diadema.

  • Disfressa de bruixa

La disfressa de bruixa és tot un clàssic de Halloween. Pots reutilitzar moltes peces de roba que tinguis a casa: una faldilla llarga teva o d’algú de la família, uns mitjons de ratlles i el jersei que vulguis, potser negre. El més important és l’escombra (aquesta peça és més fàcil) i el barret (aquí t’expliquem com fer-ne un imatge a imatge).


Troba la castanyera a La Pedrera

12, 15, 22, 29 d’octubre, a les 10 h, a La Pedrera (passeig de Gràcia, 92) | 9,50 €

Aquesta any la castanyera visita La Pedrera i omple l’edifici d’objectes de tardor! Sabràs trobar-los a dins de la casa més singular d’Antoni Gaudí? Descobriràs La Pedrera a través d’una sèrie de reptes plantejats als espais més emblemàtics de l’edifici. Edat recomanada: de 5 a 10 anys.Entra al túnel del terror a la Trinitat Vella, Casa Sagnier i al CC Parc Sandaru

PàNICalPaRC, túnel del terror al Sandaru

Divendres, 28 d’octubre, a les 20 h es podrà participar en el muntatge de l’espectacle.

Nit d’ànimes a la Casa Sagnier

Divendres, 28 d’octubre, de 18 a 20 h obriran portes per poder gaudir d’un magnífic túnel del terror creat pels joves que participen en els Dimecres Joves a l’Espai Jove. Amb gran dedicació i enginy és creada una història ben terrorífica… Te la perdràs? Cal reserva.

Túnel del terror a la Trinitat Vella

Divendres, 28 d’octubre, de 19 a 0 h el Centre Cívic de Trinitat Jove (a l’Espai Foradada, al carrer de la Foradada, 36) s’ha transformat en casa indiana de la Barcelona burgesa dels anys 20, però sembla que uns aconteixements macabres han tingut lloc. Què passarà? T’ho perdràs?


Celebra la festa més terrorífica amb una obra al SAT!

‘En Joan Sense Por i La Casa Encantada’. Fins Al 6 De Novembre, Al Sat! El Sant Andreu Teatre també vol celebrar la festa més terrorífica de l’any en bona companyia. Per això, convoca el públic familiar per emprendre junts una aventura musical en què hi haurà fantasmes, monstres… i molts riures. Una aventura comandada per La Roda Produccions, amb l’espectacle ‘En Joan sense por i la casa encantada’. Fins al 6 de
novembre, al SAT.


Espectacles, castanyes, moniatos i una gran xocolatada!

El Centre Cívic de Navas, les AFA Emili Juncadella, Octavio Paz i Institut Dolors Aleu, el Casal de la Gent Gran Navas, T’Acompanyem i Equipament Integral Meridiana, en el marc del Cicle Festiu PDC Navas, han preparat una castanyada per a totes les edats! Espectacles, actuacions, castanyes, moniatos i una xocolatada per celebrar com cal una bona castanyada. Divendres, 28 d’octubre, a la plaça de Ferran Reyes. Gratuït.

Programa

17 h: espectacle familiar ‘Fot-li una castanya’
17.30 h: contacontes i taller de màscares
18 h: country
18.30 h: música en directe


Enfarina’t i prepara panellets en família

Dissabte, 29 d’octubre, del 2022, de 10 a 13 h, al Centre Cívic Vil·la Florida, vine a fer panellets en família! Agafa la farina, els pinyons, una fornada ràpida i prepara’t per a la festa amb aquests dolços tradicionals. Per acabar, baixa a la biblioteca perquè t’expliquin un conte animat anomenat ‘Birondeta birondó: contes de tardor’, a càrrec de la Mon Mas.

Consulta més festes de la castanyada als centres cívics de la ciutatRuta de por pel Poble Espanyol

Els caps de setmana i festius del 22 d’octubre al 6 de novembre del 2022, el Poble Espanyol serà un lloc terrorífic (i divertit). Torna Halloween 2022 al Poble Espanyol! 8,5 €

Nens i adults podran recórrer els carrers del Poble, decorats especialment per a l’ocasió i habitats per alguns personatges aterridors, i gaudiran de diverses activitats i el túnel del terror! També trobaran raconets on comprar castanyes i moniatos.

  • dissabte, 22 d’octubre, de 10 a 19 h
  • diumenge, 23 d’octubre, de 10 a 19 h
  • dilluns, 31 d’octubre, de 10 a 19 h
  • dimarts, 1 de novembre, de 10 a 19 h
  • dissabte, 5 de novembre, de 10 a 19 h
  • diumenge, 6 de novembre, de 10 a 19 h


Canta i balla la cançó de ‘La castanyera’