Give'me 5!, mercat de Nadal

Barcelona Vintage Market

Diumenge, 17, a la Nau Bostik (carrer de Ferran Turné, 11)

Mercat de roba vintage i productes de segona mà. També trobareu bones propostes gastronòmiques amb “food trucks”, bona música amb concerts en viu, DJ i activitats infantils.

Give’me 5

Diumenge, 17, al Centre de la Vila (carrer de Salvador Espriu, 61)

És un mercat de la factoria Two Market que aplega propostes de segona mà, vintage, disseny, art, il·lustració, jardineria i gastronomia. I no oblidem una de les grans apostes d’aquesta cita: l’espai d’estocs. Tot a 5 €!

La Trobadora

Diumenge, 17 de març, a la ronda Sant Antoni (on hi havia la carpa de l’antic mercat)

Flea Market té un nou projecte i es diu La Trobadora. La primera edició serà diumenge, 17, i s’estrena ubicat on hi havia la carpa de l’antic Mercat de Sant Antoni. La idea és que esdevingui la proposta de segona mà més gran de la ciutat.

La Algodonera

Dissabte, 16, i diumenge 17, al Cotton House Hotel (Gran Via, 670)

Arriba una nova edició de l’Algodonera Market Lab, a la terrassa del Cotton House. Una cita festiva en què es barregen les paradetes de tèxtil i disseny, tot acompanyat per bona música i bones propostes gastronòmiques. De fet, per inaugurar la primera edició d’aquest any se celebrarà un showcooking maratonià dedicat, atenció!, a l’ou, de la ma de deu xefs. Us hi apunteu?

Susi Sweet Dress

De divendres, 15 de març, a diumenge, 17 de març, a Casa Capell (rambla del Prat, 27 )

Venda de vestits vintage, dissenys propis i complements. Susi Sweet Dress et transportarà als anys 50!