Give'me 5!, mercat de Nadal

My Barrio

Soho House, Duc de Medinaceli, 4 / dissabte 15 i diumenge 16, de 12 a 20

My Barrio, són molt experts en el que significa el talent local i la bona qualitat de disseny, moda, decoració i tendències. aquest cap de setmana, coincidint amb la setmana del disseny, podreu visitar aquest mercat al Soho House. Accés gratuït peròn us heu de preinscriure abans a la web de My Barrio 

Lost&Found

Moll de la Fusta / diumenge 16 de juny, d’11 a 22 h

Segur que ja coneixeu el Lost&Found, el mercat de segona ma, vintage, amb música i bon ambient asseguradíssim! Diumenge teniu una nova oportunitat per deixar-vos perdre per remenar i triar el vostre tresor. Aquest cop la cita és al Moll de la Fusta, a tocar de mar!

Susie Dress

Parròquia de Sant Fèlix, Sardenya 29 / divendres 14 de juny, 16.30-21 h, dissabte 15 de juny, 12-21 h, diumenge 16 juny, 12-20 h 

L’equip de Susie Dress són un grup d’emprenedores que dona voltes pel mon buscant teles i vestits que després venen on line o en mercats com el d’aquest cap de setmana. Gratis. Us hi apunteu?

Mercat de la Terra a Horta

plaça de Bacardí, al barri d’Horta / el primer i el tercer dissabte de cada mes entre les 10 i les 16 h

En aquestmercat trobareu una quinzena de productors que oferiran, com ja passa a les Tres Xemeneies, una opció de compra sostenible i directa del productor als veïns. El lema serà el mateix “Bo, net, just i local”

Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (el Paral·lel) / dissabtes, de 10 a 16 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat.