Give'me 5!, mercat de Nadal

Barcelona Knits

World Trade Centre / dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, 10 h

Segona edició de Barcelona Knits, una cita amb tallers, expositors i moltes activitats dedicades a la llana i punt de trobada d’influencers internacionals d’aquesta pràctica.

Baúl Weekend

Corella Dance Company (Diputació, 248) dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, 10 h 

Quarta edició del Baúl Weekend, un mercat de segona mà que com a base té donacions de peces de grans marques. Els beneficis aniran a parar a diferents entitats socials, aquest any a la Fundació Arrels.

 

Radical Market Bcn

Fira de Barcelona Montjuïc / de dijous 21 a dissabte 23, de 10 a 22 h

Una fira amb descomptes de fins al 70% en més de 600.000 articles de primeres marques: és el Radical Market BCN. Ho trobareu a la Fira de Montjuïc.

Black F…ING Market

Estació de França / diumenge 24 de novembre, d’11 a 20 h

El Black F…ING Market arriba a Barcelona i ho fa una mica com a contrapunt al Black Friday. L’Estació de França acollirà 150 parades amb tot tipus de material i productes de segona ma.

All Those Food Market: Nadal 2019

Teatre Nacional de Catalunya / dissabte 30 novembre, d’11 a 23 h i diumenge 1 de desembre, d’11 a 20 h / 3€ (gratis menors de 12 anys)

Nova edició de la cita gastronòmica All Those Food Market, al Teatre Nacional, amb propostes gastronòmiques de primer nivell i 150 projectes relacionats amb la gastronomia i l’empreneduria.

Cómo Como Festival

Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu (Fabra Ramon Trias Fargas, 25-27) / dissabte 30 de novembre, de 10 a 22 h

El festival de l’alimentació saludable arriba a la seva quarta edició amb un format nou en que es fusiona l’oci i el coneixement, per això neix una segona marca en aquest certàmen: el Como Talks. Trobades dels millors nutricionistes i professionals de la salut que se sumen al mercat.

My Barrio

Recinte Modernista de Sant Pau / dissabte 30 de novembre, de 12 a 20 h

MYBARRIO presenta una nova edició del mercat de disseny que barreja art, moda, decoració i fotografia. Aquesta vegada l’espai és el Recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau!

Fleadonia

Plaça Salvador Seguí, el Raval / diumenge 1 de desembre

El mercat de carrer del Raval es diu Fleadonia, per a tothom que vulgui comprar o vendre a preus raonables. Aquesta és la filosofia d’aquest mercat de segona mà…per passar un diumenge agradable al barri del Raval.

Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (el Paral·lel) / dissabtes, de 10 a 16 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat.

Mercat de la Terra a Horta

Plaça de Bacardí (Horta) / el primer i el tercer dissabte de cada mes entre les 10 i les 16 h

En aquest mercat trobareu una quinzena de productors que oferiran, com ja passa a les Tres Xemeneies, una opció de compra sostenible i directa del productor als veïns. El lema serà el mateix “Bo, net, just i local”.

Festivalet 2019

Museu Marítim de Barcelona / dissabte 14 i diumenge 15 de desembre

Dotzena edició del Festivalet, la fira de d’artesans i dissenyadors (que venen directe al públic), en una fira dedicada al producte infantil en tots els seus àmbits. Hi trobareu productes de qualitat, fets a mà i de producció local, des de joguines fins a roba, objectes de decoració i llibres. A més, s’hi oferiran diverses propostes gastronòmiques i hi haurà zona de pícnic.