Give'me 5!, mercat de Nadal

El Flea

A la plaça Blanquerna / diumenge, 8 de març, de 10 a 20 h, gratuït

Els que sou de mercats ja debeu conèixer El Flea, el mercat (de les puces, d’aquí el nom en anglès) de segona mà del barri del Raval. Pels qui encara no el conegueu potser podriem destacar la filosofia del reciclatge i els preus baixos. Aquí podreu trobar roba reutilitzada, accessoris sorprenents i molts secrets ben amagats entre tots els objectes que s’acumulen en aquest cita mensual.

Slow Fashion & Co

Orval (Buenaventura Muñoz, 31) / dissabte 7 de març, 10 h

Slow Fashion & Co és una plataforma que dona suport i reivindica diferents maneres de consumir, i aquest cap de setmana és una bona mostra d’això. Dissabte a la cafeteria Orval, s’organitza un intercanvi de roba: podeu portar fins a 10 peces de roba, neta i en bon estat, per canviar. Si queda roba per col·locar es donarà a Ceps Projectes Socials, una ONG que treballa amb adolescents en risc d’exclusió social.

Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (el Paral·lel) / dissabtes, de 10 a 16 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat. Tots els dissabtes d’aquets mes de març hi haurà calçotada!

8037 Market

Generetor Hostel (carrer de Còrsega, 373) / diumenge, 8 de març, de 13.30 a 21 h

Un mercat dins un hotel a tocar de la Casa Batlló amb una gran barreja d’estils arquitectònics. Allà trobareu moda de nous dissenyadors, selecció de joieria i bijuteria, peces úniques fetes a mà, vintage i molt més.

La Petit Parade Vintage Market

Carrer Corretger 5 (Born) / 6 i 7 de març, d’11 a 21 h

Preus a partir de 5 euros. A la Petit Parade Vintage Market trobareu roba vintage nova i també de segona mà.

Two Market

Ovella Negra Poblenou (Zamora 78) / diumenge, 8 de març, 10 h 

Mercadillo de segona ma i d’intercanvi. Tot a 1 €.

Palo Alto Market

Palo Alto (Pellaires, 30) / primer cap de setmana de mes, d’11 h a 21 h

Us agraden els productes ben fets i de qualitat? Al Palo Alto Marketes donen cita aquest tipus de propostes, vinculades al disseny i a la creativitat. Artesans, dissenyadors, molts d’ells emprenedors que mostren la seva feina en un entorn incomparable com és aquesta antiga fàbrica del Poblenou.

Fleadonia

Plaça de Salvador Seguí / cada primer diumenge de mes, de 10 h a 19 h

Fleadonia és el mercat de carrer del Raval. Cada primer diumenge de mes el trobareu davant la Filmoteca de Catalunya. Un diumenge de reciclatge, vintage, segona ma, artesans, pintors, dissenyadors, ilustradors i més.

Mercat de la Terra a Horta

Plaça de Bacardí (Horta) / el primer i el tercer dissabte de cada mes entre les 10 i les 16 h

En aquest mercat trobareu una quinzena de productors que oferiran, com ja passa a les Tres Xemeneies, una opció de compra sostenible i directa del productor als veïns. El lema serà el mateix “Bo, net, just i local”.