Give'me 5!, mercat de Nadal

Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (el Paral·lel) / dissabtes, de 10 a 16 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat.

Mercat de la Terra a Horta

Plaça de Bacardí (Horta) / el primer i el tercer dissabte de cada mes entre les 10 i les 16 h

En aquest mercat trobareu una quinzena de productors que oferiran, com ja passa a les Tres Xemeneies, una opció de compra sostenible i directa del productor als veïns. El lema serà el mateix “Bo, net, just i local”.

Fleadonia

Plaça Salvador Seguí (davant de la Filmoteca) / diumenge, 2 de febrer, de 10 a 19 h

Aquesta és la filosofia del Fleadonia: vendre i comprar a preus raonables. És el mercat de segona mà que cada primer diumenge de mes s’organitza al davant de la Filmoteca. A més de parades hi haurà música, animació i vermut per fer el diumenge agradable al Raval.

El Flea

Plaça de Blanquerna  / diumenge, 9 de febrer, de 10 a 18 h 

Nova edició del “mercat de les puces”, el Flea Market (a tocar del Museu Marítim), perquè pugueu trobar petits o grans tresors amagats entre totes les peces de roba i objectes de segona mà que fan d’aquest mercat un espai divertit i informal en què es pot adquirir alguna petita joia en un gran preu.