Give'me 5!, mercat de Nadal

Aires d’Àfrica a l’Algodonera Market Lab

A la terrassa del Cotton House Hotel (Gran Via 670) / dissabte 25 de maig, de 12 h a 19.30 h

Una nova edició de l’Algodonera Market, aquest cop plena de color, sabors i tendències africanes. Podreu degustar la gastronomia del xef senegalès Pierre Thiam, que acaba d’instal·lar el seu cuina pop, coneixereu la tasca de Foundawtion, una organització sense ànim de lucre creada per l’estudi d’ arquitectura Dawoffice que té com a objectiu cobrir les necessitats arquitectòniques a les zones més desfavorides. I podreu també aduirir els dibuixos sorgits d’un viatge de Mariscal a l’Àfrica. Tot això i més al mercat del Cotton House Hotel.

Fira del Mar

Av. Icària amb Arquitecte Sert / dissabte 25 de maig, 10 h

Un any més torna a la Vila Olímpica Fira del Mar, el punt de trobada del barri que organitza l’Associació de Comerciants. Mostra de comerç, restauració, espectacles de música i dansa, tallers infantils i a més a més xocolatada i paella popular. Consulteu totes les activitats.

Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (el Paral·lel) / dissabtes, de 10 a 16 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat.

Palo Alto Market

Palo Alto (Pellaires, 30) / Dissabte i diumenge 1 i 2 de juny, d’11 h a 21 h

Us agraden els productes ben fets i de qualitat? Al Palo Alto Market es donen cita aquest tipus de propostes, vinculades al disseny i a la creativitat. Artesans, dissenyadors, molts d’ells emprenedors que mostren la seva feina en un entorn incomparable com és aquesta antiga fàbrica del Poblenou. Aquesta edició es presenta amb el nom de Latin Spring, amb la música llatina envaint cada racó d’aquest espai meravellós.

Fleadonia

Plaça de Salvador Seguí / diumenge, 2 de juny, d’11 h a 20 h

Fleadonia és el mercat de carrer del Raval. Cada primer diumenge de mes el trobareu davant la Filmoteca de Catalunya. Un diumenge de reciclatge, vintage, segona ma, artesans, pintors, dissenyadors, ilustradors i més.

Resultat d'imatges de fleadonia 2 de juny

Barcelona Second Hand Market

Ovella Negra Poblenou (Zamora 78) / diumenge, 2 de juny, de 10 a 19 h

Mercadillo de segona ma i d’intercanvi. Tot a 1 €.

Resultat d'imatges de Barcelona Second Hand Market ovella negra 2 juny

El Flea

A la plaça Blanquerna / diumenge, 9 de juny, de 10 h a 20 h, gratuït

Els que sou de mercats ja debeu conèixer El Flea, el mercat (de les puces, d’aquí el nom en anglès) de segona mà del barri del Raval. Pels qui encara no el conegueu potser podriem destacar la filosofia del reciclatge i els preus baixos. Aquí podreu trobar roba reutilitzada, accessoris sorprenents i molts secrets ben amagats entre tots els objectes que s’acumulen en aquest cita mensual.

Resultat d'imatges de flea 9 de juny plaça blanquerna