mercats

Comença el bon temps i els mercats de cap de setmana a Barcelona ens encanten a l’Agenda de betevé. Com tots els altres àmbits, s’han hagut d’adequar a les mesures vigents i ara comencen de mica en mica a revifar. Aquí te’ls anem actualitzant.


Ropa Kilo Market

Valid World Hall (Buenaventura Muñoz 6) -17 i 18 d’abril, de 10 a 20 h

Aquest cap de setmana Barcelona es convertirà en el paradís per a totes les persones amants de la moda vintage gràcies Ropa Kilo Market, el mercat (francès) efímer de roba vintage més gran d’Europa. Valid World Hall, situat al carrer Buenaventura Muñoz número 6, serà l’espai que aculli aquest mercat gegant de roba vintage a pes. Serà els dies 17 i 18 d’abril i el quilo de roba es ven a un preu únic de 25 . Cal reserva prèvia.


Showroom SusiSweetdress

Al showroom de la marca: Gran Via 792 -Del 12 al 17 abril

Trobareu en aquest espai tota la varietat de vestits característics de SusiSweetdress. Fins divendres, us heu d’apuntar a les diferents franges horàries: 11 h, 12.30 h, 14 h, 15.30 h, 17 h, 18.30 h.


Mercat de la Terra

Parc de les Tres Xemeneies (Paral·lel) – Dissabtes, de 9 a 14 h

Cada dissabte teniu una cita que no podeu passar per alt: agafeu el carretó d’anar a comprar o el cistell i aneu al Mercat de la Terra. Organitzat pel moviment Slow Food Barcelona, en aquest mercat trobareu tots els productes km0, productes locals i de proximitat.Mercat de Numismàtica i Filatèlia de la plaça Reial

Plaça Reial – diumenges, de 9 a 14.30 h

L’Associació Filatèlica Plaça Reial, amb més d’un segle d’història, celebra cada diumenge al matí un mercat de monedes i segells. Des del 2015, quan es van reordenar en l’espai les parades, també s’hi poden trobar altres objectes per a col·leccionistes, com xapes de cava, pins, sotagots o sobrets de sucre.Mercat Dominical de Sant Antoni

Carrer del Comte d’Urgell (entre Tamarit i Floridablanca) – Diumenges, de 8.30 a 15 h

El Mercat Dominical de Sant Antoni obre en horari de 8 a 15 h amb un aforament limitat. L’històric mercat suma entorn de 90 parades on podeu trobar llibre antic, de col·lecció i descatalogat i altres objectes de col·leccionisme com postals, còmics, cartells, cromos o videojocs, entre d’altres.


Encants Vells a la Fira de Bellcaire

Carrer de Los Castillejos, 158 – Dilluns, dimecres, divendres (pendents que reobrin dissabtes) de 9 a 20 h  

L’històric Mercat dels Encants és, com ell mateix es defineix, “un mercat ple d’oportunitats”. És un dels mercats més antics d’Europa i hi podeu trobar antiguitats i productes de col·leccionista, tèxtil i moda o joguines, entre d’altres.Mercats de Pagès

Diferents barris de la ciutat – Dissabtes al matí (confirmeu horaris abans d’anar-hi per les restriccions actuals)

Si voleu comprar producte fresc de proximitat els dissabtes al matí podeu trobar mercats de pagès a diferents punts de la ciutat:

  • Mercat de Pagès del Guinardó: plaça de Maragall, 1. De 9 a 13.30 h
  • Mercat de Pagès a Vallcarca i els Penitents: avinguda de Vallcarca, 100. De 10 a 14 h
  • Mercat de Pagès de Fort Pienc: plaça d’André Malraux, 1. De 10 a 14.30 h
  • Mercat de Pagès de la Sagrera: plaça de Masadas, 1. De 10 a 14.30 h
  • Mercat de Pagès de la Nova Esquerra de l’Eixample: carrer del Consell de Cent, 146. De 10 a 14.30 h

El Flea

Segon diumenge de cada mes – Plaça de Blanquerna (darrere del Museu Marítim) – de 10 a 18 h – gratuït

Els que sou de mercats ja deveu conèixer El Flea, el mercat (de les puces, d’aquí el nom en anglès) de segona mà del barri del Raval. Pels qui encara no el conegueu potser podríem destacar la filosofia del reciclatge i els preus baixos. Aquí podreu trobar roba reutilitzada, accessoris sorprenents i molts secrets ben amagats entre tots els objectes que s’acumulen en aquest cita mensual.

mercats