El candidat de Trias per Barcelona a les eleccions municipals 2023, l’exalcalde Xavier Trias, s’ha compromès a estudiar l’ampliació de zones d’esbarjo per a gossos i els seus horaris, així com l’accés dels animals de companyia al transport públic i campanyes contra l’abandonament de mascotes. Així ho ha dit aquest dilluns en un acte per presentar les seves propostes de benestar animal que vol implantar, diu, amb consens.

Trias ha acusat l’Ajuntament de Barcelona de “no fer allò que estava obligat a fer” en matèria de benestar animal i ha anat més enllà: “El problema són les maneres com es fan les coses: no hi ha hagut un diàleg franc entre l’Ajuntament i les entitats“. En aquest sentit, ha volgut treure pit de la tasca del seu govern quan ell va ser alcalde entre el 2011 i el 2015: “Es van impulsar polítiques d’ambició”.

No faltarà en cap moment el diàleg en el sector“, ha insistit Trias, qui ha remarcat que no es poden aplicar mesures “contra ningú”, a diferència, diu, del que ha fet fins ara el consistori.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?