El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha carregat contra Xavier Trias aquest dimecres. Ho ha fet des d’una entrevista a la seu de l’agència de notícies EFE, on ha qüestionat que el líder de TriasxBCN pugui ser alcalde de Barcelona per la seva vinculació amb Junts per Catalunya. En concret, Collboni ha posat en dubte que “algú que pertany al partit de Borràs i Puigdemont” pugui donar “credibilitat i estabilitat” a la ciutat.

Quan diu que vol posar ordre a la ciutat… No en pot posar si no té ordre ni al seu partit. I quan diu que vol tornar… Tornar on? Als moments del procés?”
Jaume Collboni, candidat del PSC a l’alcaldia

Culminar la transformació de Montjuïc el 2029

A banda de l’atac a Trias, l’endemà de l’últim debat electoral televisiu, el candidat del PSC també ha dit que vol culminar “la tercera gran transformació de Montjuïc” de cara al 2029, quan se celebrarà el centenari de l’Exposició Universal del 1929. En aquest sentit, el socialista ha dit que cal impulsar les transformacions del recinte firal de Montjuïc ja previstes, alhora que ha proposat mantenir activitat econòmica permanent a algun dels pavellons ara dedicats a l’exposició i que cal millorar la mobilitat a peu i en bus en aquest entorn.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?