El candidat del PP Daniel Sirera ha fet una crida al vot moderat dels catalanistes no separatistes. L’alcaldable ha recordat que a la seva llista hi ha antics membres de Convergència i Unió i que hi ha una part de l’electorat de l’antiga formació que “estan orfes”. Sirera ha assegurat que “veuen en el senyor Trias el mateix que representa la CUP, però amb corbata”. “Jo aspiro a representar el PP, però també a totes les persones que busquen la moderació”, ha reiterat.

El cap de llista del Partit Popular per a les eleccions municipals del 28-M no ha descartat, però, un pacte amb TriasxBCN, però ha encarit el preu del seu suport. La línia vermella és la independència. “Si el senyor Trias vol el suport del PP ha de tenir clar que hi ha qüestions amb les quals no s’hi juga”, ha subratllat. Per això, Sirera exigeix a Trias que deixi de banda el programa independentista.

Sirera ha garantit que amb els seus vots no facilitarà “que Barcelona estigui al servei de Carles Puigdemont”. No obstant això, el líder del PP ha insistit que si Trias està disposat a deixar de banda certs aspectes ell també ho està a dialogar. Així, li demana que deixi de defensar el pagament d’impostos a l’Agència Tributària Catalana o “d’imposar el català a la resta de llengües”.

L’alcaldable de PP ha fet aquestes declaracions en l’entrevista que li ha fet l’Agència Catalana de Notícies en el marc de la campanya per a les eleccions municipals del 28-M, en què també s’ha reivindicat com l’única alternativa. “Nosaltres mai hem fet Colau alcaldessa, ni li hem aprovat els pressupostos”, ha dit.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?