Xavier Trias ha criticat que Jaume Collboni (PSC), a qui s’ha referit com l’”escolanet de Colau”, es desentengui de l’acció de govern: “Et quedes parat de trobar-te un senyor que diu que la inseguretat i la mobilitat no funcionen. Deu ser d’una altra galàxia, deu dir: ‘Jo no soc d’eixe món’”. Aquesta manera de fer política, ha dit, “és completament equivocada i no és seriosa”.

En ser preguntat per un possible pacte amb el socialista, però, ha dit que buscarà “el màxim diàleg amb tothom i la màxima estabilitat per governar”.  

Reivindicació de la figura de Jordi Pujol

També ha reivindicat la figura de Jordi Pujol en citar-lo: “Això jo ho vaig aprendre de Jordi Pujol, que em va dir: ‘Trias, guanyaràs si t’estimen, però la gent no t’estima si tu no te’ls estimes'”. I ha afegit que ell té estima a l’expresident de la Generalitat. “I jo també”, ha respost part del públic.

Ha estat en un acte centrat en la gent gran, on la candidatura Trias per Barcelona ha promès millorar la ràtio de professionals que donen servei a l’atenció domiciliària, lluitar contra la soledat i invertir en l’adaptació d’habitatges. Entre els assistents, s’hi ha pogut veure l’expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?