Ernest Maragall fa una crida a anar a votar “massivament” el 28-M per evitar l’entrada de Vox a l’Ajuntament. El candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals 2023 ha apel·lat directament a la ciutadania i ha demanat que prenguin la iniciativa per evitar l’entrada a les institucions del país de qualsevol expressió de “l’extrema dreta i nazi”. “Barcelona, pren la paraula, vota, reacciona, no et deixis sotmetre!“, ha exclamat.

En l’acte d’aquest dimecres, davant el Pavelló de la República, Maragall també ha demanat el vot a la ciutadania per combatre el que considera un altre risc per a Barcelona, la subordinació al govern de l’Estat si Jaume Collboni és alcalde. “Demanem als ciutadans que ens acompanyin en l’alliberament contra la submissió del senyor Collboni”.

Maragall acusa a Collboni d'”acceptar” el discurs de VOX i Desokupa

Ernest Maragall també ha acusat a Jaume Collboni “d’acceptar vergonyosament” el discurs de VOX i Desokupa, alimentat diu per Ciutadans, Valents i el PP, contra l’okupació. Maragall ha assegurat que el candidat socialista reforça aquest discurs quan, afirma, diu que s’ha de donar una determinada “prioritat i superatenció” a aquesta qüestió.

“És clar que hem d’evitar l’okupació, però el que no podem és deixar-nos entabanar per aquesta operació de la dreta i d’aquesta pressumpta esquerra, que cada cop ho és menys”, ha insistit Maragall.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?