La candidata de Valents a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Eva Parera, vol que els toros tornin a Barcelona i a La Monumental. L’última cursa de braus d’aquesta plaça es va celebrar el 25 de setembre del 2011, després de la prohibició aprovada al Parlament de Catalunya l’any 2010. La candidata considera l’espectacle dels toros “com a cultura” i per això demana que tornin. “No veig que l’administració hagi de prohibir a la gent anar a veure un espectacle que els agrada, reobrim la Monumental“, ha declarat Parera.

Parera ho va avançar en una entrevista a Catalunya Ràdio i ho ha explicat als mitjans aquest dimecres al migdia en una roda de premsa a l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

Eliminar el Centre de Masculinitats

Valents també ha promès eliminar el Plural, Centre de Masculinitats, un espai formatiu per als homes impulsat pel govern Colau, amb l’objectiu de “construir una ciutat més justa i igualitària”. Eva Parera s’ha compromès a treure’l i proposa que al seu lloc, i amb el seu pressupost, s’hi faci un centre per a dones soles embarassades que no tenen recursos però volen seguir endavant amb l’embaràs.

Valents també proposa crear una conselleria de família i gent gran perquè “hi hagi només una porta d’entrada” per als serveis socials. Aquest estament prestarà especial atenció a les famílies nombroses, a les famílies amb persones dependents a càrrec i monoparentals.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?