La candidata de Ciutadans a l’alcaldia, Anna Grau, ha tornat aquest dimarts al vespre a la plaça de la Bonanova per demanar la desocupació d’El Kubo i La Ruïna. Grau, que fa quatre setmanes que cada dimarts es manifesta amb el seu partit davant dels edificis ocupats, ha dit que “creiem que ja estaria justificada la intervenció dels Mossos, amb tot el que ha passat”. Durant l’atenció de Grau als mitjans de comunicació, s’ha sentit música clàssica provinent de l’interior dels blocs i també cops contra les tanques dels edificis.

La candidata a l’alcaldia de Ciutadans va proposar-se assistir-hi cada setmana fins a aconseguir el desallotjament de l’espai, després de la suspensió del desallotjament d’El Kubo.

Fa unes setmanes una concentració, amb membres de Ciutadans i Vox, va acabar amb enfrontaments policials. Dijous passat, s’hi van convocar dues contramanifestacions —una convocada per Desokupa i l’altra en defensa de les ocupacions—, que van obligar a desplegar un gran dispositiu policial per evitar-hi enfrontaments.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?