L’alcaldable de Valents, Eva Parera, ha carregat durament contra el candidat del PSC, Jaume Collboni, per la proposta que ha fet aquest dimarts sobre ocupacions en el marc de la campanya electoral per a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. “Avui he vist practicar al senyor Collboni l’exercici de cinisme més gran que he vist en la meva vida: ha anunciat un pla antiocupació que és el mateix que va presentar Valents fa més d’un any en el ple de l’Ajuntament. Aquest no és el seu pla, és el pla de Valents“, ha afirmat Parera.

Es tracta d’una proposició que va presentar Valents al plenari municipal del mes de juny del 2022, que va obtenir els vots a favor de Ciutadans PP i Valents, i l’abstenció de Junts, però no va prosperar pels vots en contra de Barcelona en Comú, Esquerra Republicana i el PSC. “La seva resposta va ser votar en contra i dir que érem uns alarmistes i que era un pla molt demagog“, ha recordat la candidata de Valents.

Valents eliminarà la superilla del Poblenou

La candidata de Valents a l’alcaldia ha fet les declaracions en una trobada amb els mitjans de comunicació a la superilla del Poblenou. Parera s’ha compromès a eliminar-la perquè “és un model fracassat”. “En determinades hores és mort, un barri zombi, i hi han desaparegut els comerços i la restauració”, ha denunciat Parera. Des de Valents, proposen redissenyar la superilla del Poblenou perquè hi torni l’activitat comercial.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?