Set de beteve Sant Jordi

betevé ha fet un seguiment exhaustiu, en directe, de tot el que s’ha esdevingut a Barcelona i els seus barris amb motiu del Sant Jordi 2024. S’ha pogut seguir a la televisió, al web, a l’app, a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordi, a La Xarxa+ i al set de betevé, a la plaça de Catalunya, on, des de primera hora del matí, hem estat presents amb un espai a la cantonada amb Pelai.

Al llarg de la setmana de Sant Jordi, del 21 al 27 d’abril, també emetrem un cicle de cinema dedicat a la literatura, amb una selecció de pel·lícules basades en novel·les i documentals d’escriptors.

El 23 d’abril, més de vuit hores en directe

A partir de les 10.30 h, Sandra Mestres i Sergi Cebrián, des de betevé, han presentat un especial en directe amb connexions amb les periodistes Carmen Cortés, Abigail Armengol, Laura Suñol, Montse Llorens, Neus Valls, Ester Magdaleno i Marta de San Nicolás, que ens han portat el seguiment de la diada de Sant Jordi des del centre de la ciutat i des dels barris.

Hem visitat l’esmorzar d’escriptors de la Virreina i la superilla literària, la Rambla i la plaça de Catalunya. Hem parlat amb el Gremi de Llibreters i el Gremi de Floristes i hem viscut les diades de barris des de Gràcia, Sarrià – Sant Gervasi, Sant Andreu, Nou Barris, l’Eixample i Ciutat Vella.

A partir de les 17 h, Laura Sangrà i Núria Dias han agafat el relleu de la diada, juntament amb la resta de l’equip del ‘Plaça Tísner’, que ha celebrat la cultura i Sant Jordi des del set de betevé a la plaça de Catalunya, a camí de la Rambla i la superilla literària del passeig de Gràcia.

Els periodistes Bea Rodríguez, Clara Vera i Àlex Jassé han seguit la marató de signatures d’escriptors durant la jornada amb connexions en directe.

També hem rebut al set autores com Carlota Gurt i Cristina Fallarás, i actors com Pedro Casablanc, protagonista de l’obra que aquests dies es fa al Teatre Poliorama i que retrata la vida de l’escriptor i dramaturg Valle-Inclán.

Hem convertit l’espai de betevé al centre en un punt de trobada musical per escoltar en directe grups de quilòmetre zero com ara Ginestà Xiula, propostes trencadores com les d’Àlex Marteen Turista Sueca, i una aposta per la clàssica, a través del duet operístic format per la soprano Sarah Zhai i el tenor Sergi Jiménez.

La música coral també ha tingut el seu espai amb la presència del Cor Turull. I l’il·lusionista solsonenc Rafart, subcampió del món de màgia, ha interactuat amb el públic per mostrar la seva perícia amb les cartes.    

El final de la diada de Sant Jordi, en directe al ‘bàsics’

El ‘bàsics’, el format d’actualitat de betevé dirigit i presentat per Eva Arderius, ha ofert, en directe, l’ambient final de la diada. Han començat a la rambla del Poblenou i, després, han connectat amb els periodistes Marta Font, Laura Arias i Adrià Calvo, al centre de la ciutat.

Les edicions del migdia i del vespre de l’informatiu, a les 14 i a les 19.30 h, han ofert també l’última hora de la diada, amb la previsió del temps de la jornada, entre altres informacions d’interès.


Què vols saber del Sant Jordi 2024 a Barcelona?