grossa sant jordi 2024

La Grossa de Sant Jordi 2024 és el gran sorteig que farà Loteries de Catalunya el mes d’abril. Els bitllets per participar a la rifa es van comercialitzar des de fa setmanes i es podien comprar als punts de venda habituals i en alguns supermercats, per cinc euros, fins a aquest dissabte, a les 12 h. Es repartiran milers d’euros i, en el cas de la persona més afortunada, aquesta rebrà un premi de 2 milions d’euros pel seu bitllet! Aquí tens una guia completa tot el que has de saber sobre la Grossa de Sant Jordi 2024, amb l’horari, premis i tota la informació!

La Grossa de Sant Jordi es fa dies després de la diada de Sant Jordi, que cada any se celebra el 23 d’abril. Pots seguir-la en directe a betevé, amb un seguiment minut a minut! També tens disponible una eina per comprovar el teu número.

Grossa de Sant Jordi 2024: què vols saber?

Data del sorteig de la Grossa de Sant Jordi

La Grossa de Sant Jordi del 2024 se celebra aquest dissabte, 27 d’abril. Tal com informa Loteries de Catalunya, el sorteig es farà a partir de les 13 h, una hora després del tancament de la venda de bitllets.

Premis de la Grossa de Sant Jordi 2024

Enguany, s’han posat a la venda 80.000 números, distribuïts en 35 sèries, de la Grossa de Sant Jordi. Aquest sorteig posa en joc un premi extraordinari de 2.000.000 d’euros per als jugadors que encertin el número i la sèrie del primer sorteig. A banda, també hi ha altres premis.

A continuació et detallem els grans premis de la Grossa de Sant Jordi:

  • Premi extraordinari: 2.000.000 euros per bitllet
  • Primer premi: 50.000 euros per bitllet
  • Segon premi: 20.000 euros per bitllet
  • Tercer premi: 10.000 euros per bitllet

On comprovar el número de la Grossa?

A betevé pots comprovar si el teu número és un dels premiats amb la Grossa de Sant Jordi del 2024 gràcies a una eina que hem preparat per a l’ocasió! Recorda que pots cobrar el premi a qualsevol punt de venda autoritzat si és inferior a 1.000 euros.

Si la quantitat és superior, pots cobrar-lo a la Caixa o a la seu de Loteries de Catalunya.

On comprar un número de la Grossa de Sant Jordi?

Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024 es podien comprar als punts de venda habituals i en alguns supermercats fins a les 12 h d’aquest dissabte, 27 d’abril. Tenien un preu de cinc euros. Si ho preferies, també podies comprar la teva participació per internet.

On seguir en directe la Grossa de Sant Jordi?

La Grossa de Sant Jordi no es pot televisar. Ara bé, a betevé sempre fem un seguiment minuciós dels sortejos de la Grossa i la de Sant Jordi no és una excepció. Per això, fem una cobertura en directe del sorteig, que consisteix en una transmissió minut a minut de la rifa perquè puguis conèixer els números premiats tan bon punt es publiquin!

A banda, tens disponible el comprovador de betevé on podràs introduir el teu número i veure si ha estat o no premiat. Que tinguis sort!