grossa sant jordi 2024

La Grossa de Sant Jordi 2024 és el gran sorteig que farà Loteries de Catalunya el mes d’abril. Els bitllets per participar a la rifa es comercialitzen des de fa dies i es poden comprar als punts de venda habituals i en alguns supermercats per cinc euros. Es repartiran milers d’euros i, en el cas de la persona més afortunada, aquesta rebrà un premi de 2 milions d’euros pel seu bitllet! Aquí tens una guia completa tot el que has de saber sobre la Grossa de Sant Jordi 2024, amb les dates, premis i tota la informació!

Ja t’avancem que la Grossa de Sant Jordi es farà dies després de la diada de Sant Jordi, que cada any se celebra el 23 d’abril, i que podràs seguir-la en directe a betevé, amb un seguiment minut a minut! També tindràs disponible aquí una eina per comprovar el teu número.

Grossa de Sant Jordi 2024: què vols saber?

Data del sorteig de la Grossa de Sant Jordi

La Grossa de Sant Jordi del 2024 se celebrarà dissabte 27 d’abril, tal com informa Loteries de Catalunya. De moment Loteries de Catalunya no ha confirmat a quina hora es farà el sorteig. Tan bon punt es doni a conèixer aquesta informació, actualitzarem aquesta pàgina.

Premis de la Grossa de Sant Jordi 2024

Enguany, s’han posat a la venda 80.000 números, distribuïts en 35 sèries, de la Grossa de Sant Jordi. Aquest sorteig posarà en joc un premi extraordinari de 2.000.000 d’euros per als jugadors que encertin el número i la sèrie del primer sorteig. A banda, també hi haurà altres premis.

A continuació et detallem els grans premis de la Grossa de Sant Jordi:

  • Premi extraordinari: 2.000.000 euros per bitllet
  • Primer premi: 50.000 euros per bitllet
  • Segon premi: 20.000 euros per bitllet
  • Tercer premi: 10.000 euros per bitllet

On comprovar el número de la Grossa?

A betevé podràs comprovar si el teu número és un dels premiats amb la Grossa de Sant Jordi del 2024 gràcies a una eina que hem preparat per a l’ocasió! Recorda que podràs cobrar el premi a qualsevol punt de venda autoritzat si és inferior a 1.000 euros.

Si la quantitat és superior, podràs cobrar-lo a la Caixa o a la seu de Loteries de Catalunya.

On comprar un número de la Grossa de Sant Jordi?

Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2024 es poden comprar als punts de venda habituals i en alguns supermercats. Tenen un preu de cinc euros. Si ho prefereixes, també pots comprar la teva participació per internet.

On seguir en directe la Grossa de Sant Jordi?

A betevé fem un seguiment minuciós dels sortejos de la Grossa i la de Sant Jordi no serà una excepció. Per això, farem una cobertura en directe del sorteig, que consistirà en una transmissió minut a minut de la rifa perquè puguis conèixer els números premiats tan bon punt es publiquin!