Mustafa Elisenda gegants del Pi

Els Gegants del Pi han patit aquest dissabte un greu accident a Girona. El Mustafà i l’Elisenda hi han anat per participar en una cercavila amb els gegants i capgrossos de Girona, que s’ha celebrat aquest cap de setmana amb motiu de les festes de la Primavera. Les figures estaven al Jardí de la Infància, a l’espera de l’inici de la cercavila, quan un fort cop de vent els ha tirat a terra provocant-los greus desperfectes.

Ingressats d’urgència a Solsona

Després de l’incident, el Mustafà i l’Elisenda no han pogut tornar a Barcelona. Segons ha explicat un membre de la colla a betevé, les figures han estat traslladades amb un camió a Solsona, on hi ha el taller que s’ha d’encarregar de fer la reparació. Els Gegants del Pi asseguren que els desperfectes són molt importants, tant a la cara com a les mans de les figures.

L’accident no els permetrà participar a la Trobada Nacional de Gegants

Els Gegants del Pi havien de participar el 28 d’abril a la Trobada Nacional de Gegants, que tindrà lloc al passeig de lluís Companys amb motiu de la celebració dels 600 anys de gegants a Barcelona. Però no podrà ser ja que, per ara, es desconeix el temps que necessitaran per reparar-los i que estiguin a punt per tornar a sortir al carrer.