signatures sant jordi 2023 firmes

Vols tenir a mà totes les signatures de Sant Jordi 2023? Aquest 23 d’abril torna a celebrar-se Sant Jordi, el dia del llibre i la rosa. A banda de la venda de productes, la diada estarà marcada, com és habitual, per les firmes dels escriptors. Es tracta d’una de les cites més buscades pels aficionats a la lectura. Centenars d’autors signen els seus llibres per Sant Jordi als lectors en parades repartides pel centre de Barcelona, la majoria de les quals estaran ubicades a la superilla literària.

Vol saber on hi ha signatures de Sant Jordi 2023? Si el teu escriptor preferit signarà o ha signat ja les seves obres en algun punt de la ciutat? En aquesta pàgina t’oferim un cercador per localitzar les firmes de Sant Jordi a Barcelona.

Signatures del Sant Jordi 2023: cercador de firmes

Per posar-t’ho fàcil a l’hora de trobar el teu escriptor, hem creat un cercador per conèixer l’horari i l’espai on estarà signant. Pots fer la cerca pel nom de l’autor o bé el carrer o llibreria que tinguis més a prop. Algunes editorials i llibreries alerten que, en casos puntuals, pot haver-hi variacions de darrera hora.

Què vols saber del Sant Jordi 2023?