Superilla Sant Jordi 2023

Un any més torna la superilla de Sant Jordi 2023 a Barcelona, un espai que s’ampliarà en comparació amb l’any passat. Una altra novetat és que la Rambla se suma a la diada i torna a ser un dels epicentres del dia de la rosa i el llibre, amb parades des de Canaletes fins a l’entrada de la plaça Reial. A més, s’hi afegeix un un tram de Gran de Gràcia, de manera que es crea un gran eix de roses i llibres des de Gràcia i fins la plaça Reial.

Igual que en l’edició del 2022, la superilla torna a tallar el trànsit entre la Gran Via i l’avinguda Diagonal i els carrers de Pau Claris i Balmes. Consulta tots els carrers tallats als cotxes i oberts als vianants per la superilla de Sant Jordi 2023 a Barcelona. T’ho posem fàcil amb un mapa perquè no et perdis!

Carrers tallats per Sant Jordi 2023

La superilla literària s’estén des de la Gran Via fins a l’avinguda Diagonal i entre els carrers de Pau Claris i Balmes. En canvi, però, en queda fora el carrer del Consell de Cent per les obres a la superilla de l’Eixample.

La circulació de vehicles s’ha tallat en tot el perímetre de la superilla, excepte a la Gran Via i als carrers de València i Aragó, que es mantenen oberts al trànsit. A més des de dissabte, 22 d’abril, està prohibit l’estacionament de cotxes i motos tant en calçada com en vorera. Les bicicletes i els patinets no poden circular pel perímetre de la superilla i les estacions del Bicing estan anul·lades.

A Ciutat Vella el trànsit s’ha tallat de forma progressiva a partir de les 23 h del 22 d’abril i també s’ha prohibit l’estacionament de vehicles i motos.

Parades a la superilla de Sant Jordi

El desplegament de la superilla de Sant Jordi permet que professionals del sector del llibre i al rosa puguin instal·lar parades en molts dels carrers que queden dins del perímetre pacificat.

També hi ha signatura de llibres en alguns punts, amb centenars de noms confirmats d’autors que signaran i han signat ja els seus exemplars als lectors més fidels!

Què vols saber del Sant Jordi 2023?