cavalcada pare noel sants 2022

Aquest any es farà la cavalcada del Pare Noel a Sants 2022. El Pare Noel tornarà a desfilar pels carrers de Sants després de dos anys sense poder-ho fer per la covid. Ho farà pujat en una de les carrosses que els comerciants de Sants han preparat per rebre’l. Aquesta és una de la quinzena d’activitats que els comerciants i les entitats de Sants han organitzat aquestes festes per viure el Nadal 2022 en família i dinamitzar el comerç.

La cavalcada del Pare Noel a Sants, la primera de Barcelona

La cavalcada del Pare Noel es farà el diumenge, 18 de desembre, a partir de les 18 h. L’activitat organitzada per l’associació de comerciants Sants Establiments Units disposarà de tres carrosses i unes 700 persones entre participants i voluntaris. Sortirà de la cruïlla del carrer de Sants amb l’avinguda de Madrid i recorrerà els carrers de Sants i de la Creu Coberta fins al carrer de l’Espanya Industrial, a on arribarà cap a les 20 h del vespre.

Es tracta de la 23a edició d’aquest esdeveniment ja tradicional al barri de Sants que serveix perquè els infants puguin donar la benvinguda a la ciutat a Santa Claus, abans del dia de Nadal.

Imatge cedida per Sants Establiments Units

La cavalcada del Pare Noel de Sants és la més antiga de Barcelona i en la darrera edició el desembre del 2019 hi van participar unes 30.000 persones. Des fa uns anys, també hi ha la cavalcada del Pare Noel al Carmel.

15 activitats a Sants per gaudir de les festes

A més de la cavalcada del Pare Noel, les entitats santsenques han preparat una quinzena d’activitats familiars més. Al Meeting Point del carrer de la Creu Coberta, 26, es pot veure un gran pessebre monumental tradicional i també s’hi pot trobar la casa del Pare Noel i dels seus follets.

Imatge cedida per Sants Establiments Units

Un altre pessebre destacat és el que es pot visitar a la Rambla Nadal, a la Bordeta. I als jardins de la rambla de Sants ja està instal·lada la Fira de Nadal i Reis. El tió es podrà fer cagar a diversos carrers de Sants com són el carrer d’Alcolea, Finlàndia i dels Jocs Florals.

També hi ha programades activitats teatrals i concerts en alguns equipaments culturals del districte de Sants-Montjuïc, per exemple al Casinet d’Hostafrancs, i als centres cívics El Sortidor i Font de la Guatlla.

Imatge cedida per Sants Establiments Units

Notícies del Nadal 2022