cavalcada reis 2023 barcelona

Falta gairebé un mes per a la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona. Es tracta d’una cita molt especial per a petits i grans per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient, també coneguts com a Reis Mags. El 5 de gener, els carrers de la ciutat s’ompliran de petites cavalcades de barris però n’hi haurà una de gran, la central, que transcorrerà per alguns dels indrets principals del centre de Barcelona. Tenim bones notícies perquè… ja se’n coneixen detalls! Recorregut, novetats i horaris que ha pogut saber betevé.

A continuació t’expliquem el que se sap fins ara de la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona. Aquí tens una guia que estarà en constant actualització!

Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona: Què vols saber?

 1. Dia i hora de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona
 2. Recorregut de la Cavalcada de Reis 2023: carrers per on passarà
 3. Caramels per la Cavalcada de Reis i altres novetats
 4. Aforaments de la Cavalcada de Reis 2023: cal reservar entrada?
 5. La Cavalcada de Reis 2023, en directe a betevé
 6. Cavalcades per barris a Barcelona
Així ha estat l’encesa dels llums de Nadal 2022 a Barcelona | VÍDEO
Mira l’acte d’encesa dels llums de Nadal

Dia i hora de la Cavalcada de Reis 2023 a Barcelona

Està previst que la cavalcada de Reis del 2023 a Barcelona es faci, com és ja tradició, la jornada prèvia a l’arribada de Ses Majestats, és a dir, el 5 de gener. La rua començarà a les 18 h i la previsió és que finalitzi pels volts de les 21 h, després de tres hores transcorrent per diversos carrers de la ciutat.

Recorregut de la cavalcada de Reis 2023: carrers per on passarà

Ja es coneixen alguns detalls sobre el recorregut de la cavalcada de Reis del 2023. Per quins carrers de Barcelona passarà i a quina hora? Melcior, Gaspar i Baltasar aterraran al Portal de la Pau de Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, els rebrà per després posar en marxa el seguici real, a les 18 h, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, entre Pla de Palau i el Parc de la Ciutadella. Tal com ha pogut saber betevé, esquivarà el centre dur de Barcelona: no passarà ni per la via Laietana, ni per Urquinaona ni per Catalunya, precisament per esquivar les obres a la via Laietana.

Aquesta és la llista de carrers per on passarà la gran cavalcada de Reis:

 • 18 h: avinguda del Marquès de l’Argentera, amb el passeig de la Circumval·lació
 • 18.20 h: passeig de Colom
 • 19.15 h: avinguda del Paral·lel
 • 19.30 h: ronda de Sant Pau
 • 19.45 h: Mercat de Sant Antoni
 • 20.15 h: carrer de Sepúlveda
 • 20.35 h: plaça d’Espanya
 • 21 h: avinguda de la Reina Maria Cristina, als peus de la Font Màgica de Montjuïc
recorregut cavalcada reis 2023 barcelona

Caramels per la Cavalcada de Reis i altres novetats

Atenció perquè, després de dos anys sense, aquest 2023 tornen els caramels! Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a repartir aquests dolços entre els assistents a la cavalcada. El 2021 no va haver-hi rua de carrosses per la situació de la covid i, si bé el 2022 sí, es va decidir no donar caramels per evitar aglomeracions als carrers i evitar contagis.

A banda, l’Ajuntament de Barcelona ha avançat que hi haurà noves carosses i nous artistes de cara a la tarda del 5 de gener. Aviat donaran més detalls!

Aforaments de la cavalcada de Reis 2023: cal reservar entrada?

Ara per ara, l’Ajuntament de Barcelona no preveu aforaments limitats, després de la millora de la covid els darrers mesos. Per tant, no cal reservar entrada per gaudir de l’arribada dels Reis d’Orient. L’accés és lliure per a tothom!

Nadal 2022 a Barcelona: Què fer? Agenda d’activitats per gaudir de les festes!
Aquí trobaràs moltes activitats que es fan per celebrar Nadal a Barcelona! T’hi apuntes?

La cavalcada de Reis 2023, en directe a betevé

I tal com és tradició, betevé farà un gran desplegament per emetre la cavalcada de Reis 2023. Que aquell dia no pots sortir al carrer però no et vols perdre l’arribada de Ses Majestats a Barcelona? Doncs la podràs seguir a la TDT, al web de betevé i a les nostres xarxes socials!

Més endavant, t’informarem de l’hora exacta i de com serà la programació especial que oferirà aquesta casa!

Trenets de Nadal a Barcelona aquest 2022: tots els trens de barri per les festes | MAPA

Cavalcades per barris a Barcelona

A banda de la gran cavalcada de Reis a Barcelona i totes les que hi hagi en altres municipis d’arreu de Catalunya, la ciutat destaca per tenir cavalcades per barris, una alternativa desitjada per als veïns que volen donar la benvinguda als Reis d’Orient sense marxar gaire lluny de casa. Aquí podràs consultar tota la informació sobre les cavalcades per barris tan bon punt se’n vagin sabent els detalls!

Notícies del Nadal 2022