En marxa la cavalcada de Reis a Barcelona 2024, un dels plats forts de les festes de Nadal. Es tracta d’una cita molt especial per a petits i grans per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient, també coneguts com els Reis Mags. Cada 5 de gener, els carrers de la ciutat s’omplen de petites cavalcades de barris, però també n’hi ha una de gran, la central, que transcorre per alguns dels indrets principals del centre de Barcelona. I el 2024 no serà una excepció!

A continuació t’expliquem tot el que has de saber de la cavalcada de Reis a Barcelona 2024. Quin és el recorregut? I els horaris? Aquí tens una guia amb totes les novetats d’enguany. I ja t’ho avancem: podràs seguir la cavalcada en directe a betevé!

Què vols saber de la cavalcada de Reis a Barcelona 2024?

 1. Dia i hora de la Cavalcada de Reis 2024 a Barcelona
 2. Arribada dels Reis Mags a Barcelona per mar
 3. Previsió del temps per la Cavalcada de Reis a Barcelona
 4. Recorregut de la Cavalcada de Reis 2024: carrers per on passarà
 5. Aforaments de la Cavalcada de Reis 2024: cal reservar entrada?
 6. La Cavalcada de Reis del 2024, en directe a betevé
 7. Cavalcades per barris a Barcelona

Cavalcada de Reis a Barcelona 2024: dia i hora

Com és tradició, la cavalcada de Reis a Barcelona es farà la jornada prèvia a l’arribada de Ses Majestats, és a dir, el 5 de gener. Ja sabem que la rua començarà a les 18 h i sol durar unes tres hores, després de transcórrer per diversos carrers del centre de la ciutat. Enguany la desfilada reial ve carregada de novetats: Gaspar i Baltasar estrenen unes noves carrosses i per primer cop el Tibidabo participa a la iniciativa.

Arribada dels Reis Mags a Barcelona per mar

A les 16.30 h, els Reis Mags arribaran a Barcelona pel mar, a bord del pailebot Santa Eulàlia, al Portal de la Pau, a tocar del Museu Marítim, on els rebrà l’alcalde, Jaume Collboni. Abans, de 12 a 13 h, ja es podrà veure l’embarcació reial navegant pel litoral barceloní, just davant de les platges del Somorrostro i la Barceloneta. Anirà acompanyat de diferents vaixells de la Copa Amèrica.

Mentrestant, a la sorra, més d’un centenar de patges reials recolliran les cartes d’última hora.

Previsió del temps per la Cavalcada de Reis a Barcelona

Consulta la previsió del temps actualitzada, per franges horàries, per saber si finalment plourà durant les hores de la cavalcada. Ara per ara, els models apunten que plourà part del matí i que s’obriran clarianes al migdia, amb una nova tongada de pluja a mitja tarda, a les 18 h, coincidint amb l’inici de la desfilada reial. Les precipitacions aniran a la baixa al vespre.

Recorregut de la cavalcada de Reis 2024: què sabem?

El recorregut de la cavalcada de Reis del 2024 serà exactament el mateix que el de l’any passat, tal com ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona. El 2023, la rua no va passar per la via Laietana per esquivar les obres de transformació que s’hi feien, un trajecte que es repetirà aquesta vegada perquè els treballs continuen en marxa.

Et detallem quin serà el recorregut de la cavalcada de Reis 2024 a Barcelona, amb els horaris previstos del pas de les carrosses:

 • 18 h: avinguda del Marquès de l’Argentera, amb el passeig de la Circumval·lació
 • 18.15 h: passeig de Colom
 • 19.10 h: avinguda del Paral·lel
 • 19.30 h: ronda de Sant Pau
 • 19.45 h: Mercat de Sant Antoni
 • 20.30 h: carrer de Sepúlveda
 • 20.45 h: plaça d’Espanya
 • 21.15 h: avinguda de la Reina Maria Cristina, als peus de la Font Màgica de Montjuïc
recorregut cavalcada reis 2024 barcelona

Aforaments de la cavalcada de Reis 2024: cal reservar entrada?

El 2023, l’Ajuntament de Barcelona no va preveure aforaments limitats, després de dos anys de restriccions per la covid. Tampoc no n’hi haurà de cara al 2024, per tant, això vol dir que l’accés serà lliure per a tothom!

La cavalcada de Reis del 2024, a betevé

Tal com és tradició, betevé farà un gran desplegament per emetre la cavalcada de Reis del 2024. A partir de les 16.15 h, aquesta casa engegarà ‘Benvinguts a Barcelona’, un programa especial amb l’arribada de Ses Majestats a bord del pailebot de Santa Eulàlia que continuarà després amb la cavalcada i ‘La nit màgica de Reis’, a partir de les 17.45 h. Es podrà seguir a la TDT, al web, al canal de YouTube i a les xarxes socials. A banda de poder seguir la cavalcada, durant els dies previs i el mateix 5 de gener podràs fotografiar-te amb la corona de Reis gràcies al filtre d’Instagram de betevé!

Mentrestant, pots recuperar l’emissió de l’última cavalcada, la del 2023, ja sigui al mateix web de betevé o al canal de YouTube!

Cavalcades per barris a Barcelona

A banda de la gran cavalcada de Reis a Barcelona i totes les que hi hagi en altres municipis d’arreu de Catalunya, la ciutat destaca per tenir cavalcades per barris, una alternativa desitjada per als veïns que volen donar la benvinguda als Reis d’Orient sense marxar gaire lluny de casa.

Aquí pots consultar tota la informació sobre les cavalcades per barris.