Quina és la teva fira de Nadal a Barcelona? Et fem una llista amb totes les fires de Nadal del 2020 perquè consultis dates i horaris per visitar-les i comprar el que vulguis en un aquests  grans mercats nadalencs ja tradicionals a la ciutat (i aquest any amb totes les mesures que marca la normativa sanitària)

Fira de Santa Llúcia 2020

Del 27 de novembre al 23 de desembre 2020, d’11 a 20.30 h, els dies laborables i de 10 a 21 h, els festius i les vigílies. A la Catedral.
La Fira de Santa Llúcia és la fira de Nadal més antiga de Catalunya i s’ha convertit en un símbol nadalenc a Barcelona. A les parades d’aquest mercat nadalenc hi trobareu tota mena de productes nadalencs tradicionals.  Pessebres, figures, arbres, molsa i herbes, artesania i algunes joguines, sobretot musicals.


Nadal al Port 

Del 3 de desembre al 6 de gener, de les 11 a les 21.30 h / accés gratuït. Al Moll de la Fusta
La Fira de Nadal del Port Vell, es trasllada a un espai més ampli: el Moll de la Fusta. També canvia el nom i passarà a dir-se Nadal al Port.  L’enllumenat serà el gran protagonista! també hi haurà un pessebre flotant (aquest any s’hi sumen els reis), parades de productes, una arbre gegant (que ja hi era l’any passat) amb molta llum i ritme, i els vaixells històrics del Museu Marítim, atracats al moll.


Nadal al Port Olímpic

De l’ 1 al 5 de gener, de 10 a 14 h, en dos torns: de 10 a 12 i de 12 a 14 h / Cal inscripció a partir del 21 de desembre
El Port Olímpic s’incorpora per primera vegada a la programació de Nadal de la ciutat organitzant activitats familiars vinculades al mar. Hi haurà tres propostes:

  • ‘Vida aquàtica’, exposició d’escultures dinàmiques relacionades amb el món submarí a través de material reutilitzat.
  • ‘Kujira’, amb el Centre de Titelles de Lleida: espectacle itinerant on una balena blava s’obre camí per la ciutat fent sentir el seu cant. Un cant a la vida i al respecte al medi ambient.
  • ’32º 49’ latitud sud’, espectacle sonor: el percussionista i creador Enric Monfort ha ideat un espectacle en el qual combina els sons acústics amb electrònic.

Fira de Nadal de la Sagrada Família

Del 28 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 h, els dies laborables i de 10 a 22 h, els festius i les vigílies. A la Sagrada Família Torna la Fira de la Sagrada Família per Nadal. El mercat nadalenc arriba un any més als peus de la Sagrada Família. A les parades, que s’instal·len a la plaça per donar la benvinguda a les festes nadalenques s’hi pot trobar avets de Nadal, guarniments de festes, pessebres i figures, artesania i productes típics com són els torrons i la fruita seca. És la Fira de Nadal de la Sagrada Família.

fira nadal sagrada família


Mercat de Nadal al Poble Espanyol

Del 5 al 8 de desembre, el 12 i 13 de desembre i del 19 de desembre al 5 de gener. Al Poble Espanyol.

Aquest any necessitem més alegria i més màgia que mai, i el Pare Noel i els follets ho saben. Per això, del 5 al 8 de desembre s’instal·len al Poble Espanyol… Torna el Nadal al Poble, l’activitat per a famílies a Barcelona més entranyable de l’any! Els dies 12 i 13 de desembre, i del 19 de desembre al 5 de gener, la màgia nadalenca continua al Poble!.
La plaça Major del Poble Espanyol es converteix en un mercat de Nadal amb elements decoratius per guarnir la l’arbre, productes de gastronomia nadalenca i artesania. Ah! i una casa del Pare Noel, espectacles i tallers infantils, entre altres. Cal fer reserva prèvia.

mercat de Nadal al Poble Espanyol

Fira de Reis a la Gran Via

Del 8 de desembre 2020 al 6 de gener 2021. De 10 a 21 h

La Fira de Reis a la Gran Via es fa des de l’any 1877. Una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal.


Més informació de Nadal 2020 a Barcelona