fira nadal Barcelona

Quina és la teva fira de Nadal a Barcelona? Et fem una llista amb totes les fires de Nadal del 2021 perquè consultis dates i horaris per visitar-les i comprar el que vulguis en un aquests grans mercats nadalencs ja tradicionals a la ciutat.


Fira de Santa Llúcia 2021

Del divendres 26 de novembre al dijous 23 de desembre 2021 | De 10 a 21 h | Avinguda de la Catedral


La Fira de Santa Llúcia és la fira de Nadal més antiga de Catalunya i s’ha convertit en un símbol nadalenc a Barcelona. A les parades d’aquest mercat nadalenc hi trobareu tota mena de productes nadalencs tradicionals.  Pessebres, figures, arbres, molsa i herbes, artesania i algunes joguines, sobretot musicals. Fins a170 parades.


Fira de Nadal de la Sagrada Família

Del 27 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 h, els dies laborables i de 10 a 22 h, els festius i les vigílies | A la Sagrada Família

Torna la Fira de la Sagrada Família per Nadal. El mercat nadalenc arriba un any més als peus de la Sagrada Família. A les parades, que s’instal·len a la plaça per donar la benvinguda a les festes nadalenques s’hi pot trobar avets de Nadal, guarniments de festes, pessebres i figures, artesania i productes típics com són els torrons i la fruita seca. És la Fira de Nadal de la Sagrada Família.

fira nadal sagrada família

Nadal al Poble Espanyol

Del 4 al 8 de desembre, l’11 i el 12 de desembre, del 18 al 30 de desembre (excepte el 25 de desembre) i del 2 al 5 de gener | De 10 h a 19h 1 Al Poble Espanyol | Diferents preus i packs familiars

Arriba el Nadal al Poble es convertirà en un calendari d’advent gegant amb 24 racons temàtics que simularan les 24 finestres del calendari d’advent perquè petits i grans gaudeixin de la màgia del Nadal mentre passegen per aquest recinte històric a Barcelona. Com ja és tradició al Poble, nens i nenes podran visitar la Casa del Pare Noel i la de Ses Majestats els Reis d’Orient per lliurar-los la carta personalment. I la proposta del Poble Espanyol per Nadal es completa amb la segona edició de Rock&Kids, concerts de bandes tribut de rock adaptats pels més petits i amb l’estrena absoluta de YU, un espectacle de dansa acrobàtica protagonitzat per 7 ballarines.


Nadal al Port 

Del 9 de desembre 2021 al 6 de gener 2022 | accés gratuït | Al Moll de la Fusta

Torna la Fira de Nadal al Port Vell. L’enllumenat serà el gran protagonista amb un cel estrellat, tornarem a veure el pessebre flotant, el Pailebot Santa Eulàlia, les parades de productes, la roda gegant, el carrussel i l’encesa de llums!


Fira de Reis a la Gran Via

Del 17 de desembre 2021 al 6 de gener 2022. De 10 a 21 h

La Fira de Reis a la Gran Via es fa des de l’any 1877. Una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal.


Més informació del Nadal 2021