*En aquests moments pots consultar les fires de Nadal a Barcelona del 2019. Aquesta informació s’actualitzarà quan es donin a conèixer els horaris i les fires del 2020.

Quina és la teva fira de Nadal a Barcelona? Et fem una llista amb totes les fires de Nadal del 2019 perquè consultis dates i horaris per visitar-les i comprar el que vulguis en un d’aquests tres grans mercats nadalencs ja tradicionals a la ciutat i tres més de barri: a la via Júlia, a la rambla de Badal i al passeig de Sant Joan. Ah! i no t’oblidis del nou mercat de Nadal al Port Vell!

Fira de Santa Llúcia 2019

Del 29 de novembre al 23 de desembre, d’11 a 20.30 h els dies laborables, i de 10 a 21.30 h els festius i vigílies. A la Catedral.

La Fira de Santa Llúcia és la fira de Nadal més antiga de Catalunya i s’ha convertit en un símbol nadalenc a Barcelona. Gairebé 300 parades permeten que aquest mercat nadalenc ofereixi tota mena de productes nadalencs tradicionals. Què hi pots trobar? Pessebres, figures, arbres, molsa i herbes, artesania i algunes joguines, sobretot musicals. Aquest 2019 la Fira de Nadal de Santa Llúcia de Barcelona presenta un pessebre de més de 35 metres quadrats al Museu Marès.

Recorda que com a activitats paral·leles hi ha el tió gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona.

Fira de Nadal del Port Vell | NOVETAT 2019!

Del 5 de desembre al 5 de gener, de dilluns a dijous de 18 a 22 h, de dijous a diumenge de 18 a 10 h. A la plaça del Portal de la Pau, a tocar del monument a Colom

La nova fira s’omplirà de parades i activitats nadalenques en un nou mercat amb un arbre de Nadal enorme de 31 metres d’alçària. Les parades seran de fusta a l’estil dels tradicionals mercats de Nadal europeus. S’hi vendran decoració, alimentació, artesania i regals. També hi haurà una zona gastronòmica i un escenari en què es programaran espectacles. Hi haurà un pessebre flotant i els infants podran pujar a un carrusel clàssic. I cada nit, la façana de la seu de Port de Barcelona s’il·luminarà amb un espectacle al ritme de la música i amb més de 100.000 llums LED.

Fira de Nadal de la Sagrada Família

Del 23 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 h els dies laborables i festius, i de 10 a 22 h els dissabtes i vigílies de festius. A la Sagrada Família

Torna la Fira de la Sagrada Família per Nadal. El mercat nadalenc arriba un any més als peus de la Sagrada Família. Aquí hi ha gairebé 100 parades, que s’instal·len a la plaça per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Què hi pots trobar? Parades d’avets de Nadal, guarniments de festes, pessebres i figures, artesania i productes típics com són els torrons i la fruita seca. És la Fira de Nadal de la Sagrada Família i se celebra des del 1962.

Fira de Reis a la Gran Via

Del 19 de desembre al 6 de gener, d’11 a 22 h, i el 5 de gener fins a les 3 h. A la Gran Via entre Calàbria i Muntaner

La Fira de Reis a la Gran Via es fa des de l’any 1877, i aquest Nadal 2019 torna a haver-hi unes 300 parades instal·lades entre els carrers de Muntaner i Calàbria, distribuïdes per sectors i en dues fileres. És una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal. I la nit de Reis allarga l’horari fins ben entrada la matinada!

Fira de Nadal i Reis de la via Júlia

Del 4 de desembre al 5 de gener, de 10 a 21 h. A la Marquesina de la Via Júlia entre els carrers de Batllori i Mas Duran

La Fira de Nadal de la via Júlia, a Nou Barris, s’ha instal·lat un any més sota la marquesina que hi ha entre els carrers de Batllori i Mas Duran. Les paradetes barregen figures de pessebre, avets i ponsèties amb una àmplia oferta de regals, roba i productes artesans. També s’hi programen activitats de dinamització com ara un tió, la visita del Pare Noel i d’un emissari dels Reis d’Orient.

Fira de Nadal i Reis a Sants, a la rambla de Badal

Del 20 al 23 de desembre i del 2 al 5 de gener, de 10 a 21 h. A la rambla de Badal entre els carrers de Càceres i Canalejas

L’Associació Sants Establiments Units organitza aquesta fira doble, una per Nadal i una per Reis. Es tracta d’un mercat de comerç de proximitat dedicat a les festes nadalenques. També hi ha parades d’artesans i un escenari on es poden veure espectacles de petit format.

Mercat de Nadal al Poble Espanyol

Del 6 al 8 de desembre i del 21 al 29 de desembre, de 10 a 20 h. Al Poble Espanyol

La plaça Major del Poble Espanyol es converteix en un mercat de Nadal on comprar tota mena d’elements decoratius per guarnir la lalr així com productes de gastronomia nadalenca i artesania. Les activitats de Nadal dins el recinte es completen amb un jardí de tions, una casa del Pare Noel, espectacles i tallers infantils.

mercat de Nadal al Poble Espanyol

Fira de Reis al passeig de Sant Joan

Del 27 de desembre al 5 de gener, de 10.30 a 21 h. Al passeig de Sant Joan entre la travessera de Gràcia i el carrer de Sant Antoni Maria Claret

L’Associació d’Artesans de Gràcia organitza, per tercer any, aquesta fira al passeig de Sant Joan, on trobareu productes d’elaboració pròpia i de proximitat com joies, bufandes, joguines, ceràmica o cerveses artesanes. També hi ha una caseta de contes amb activitats infantils.