loteria nadal 2022 premis comprovar número

Falta poc més d’un mes perquè se celebri la Loteria de Nadal 2022. El sorteig repartirà milions d’euros al conjunt de l’estat i, si la sort acompanya, també deixarà una pluja de diners a Barcelona i part de Catalunya. Quan és la Loteria de Nadal 2022? Quins són els premis del sorteig i com podràs comprovar si el teu número ha estat premiat? Tot seguit t’oferim una guia completa perquè consultis tot el que cal saber sobre la també mal anomenada Grossa de Nadal 2022.

Loteria de Nadal 2022: què en vols saber?

Grossa de Cap d’Any 2022: dates, premis i detalls del sorteig de Nadal

Quin dia és la Loteria de Nadal 2022?

La Loteria de Nadal del 2022 es farà el dijous 22 de desembre durant el matí i part del migdia. Com és habitual, el sorteig tindrà lloc al Teatro Real de Madrid. La rifa recupera el format prepandèmia i, per tant, tornarà a celebrar-se sense restriccions per la covid.

Horari i on veure la Loteria de Nadal 2022

El sorteig de la Loteria de Nadal començarà a les 8.30 h, tal com ha estat habitual els darrers anys. Es podrà veure el sorteig en directe com a públic dins del mateix Teatro Real de Madrid, però també es podrà seguir en directe per la televisió, la ràdio i internet.

betevé farà un seguiment en directe de la Loteria de Nadal 2022, amb el senyal íntegre del sorteig i una cobertura minut a minut perquè no et perdis res de la rifa. Podràs conèixer tots els números premiats i si ha tocat a Barcelona (i on) al nostre web!

Llums de Nadal a Barcelona 2022: horari i on veure’ls
Els llums s’encendran cada tarda des del 24 de novembre

Premis de la Loteria de Nadal

La Loteria de Nadal d’aquest any repartirà un total de 2.520 milions d’euros en premis, 112 més que el 2021, entre tots els dècims venuts dels 172 milions que s’han emès. En total, parlem de 180 sèries de 100.000 números, cadascun dels quals dividits en 10 dècims.

A continuació et detallem tots els premis de la Loteria de Nadal del 2022.

  • La grossa (primer premi): 4.000.000 € per sèrie, 400.000 € per dècim.
  • Segon premi: 1.250.000 € per sèrie, 125.000 € per dècim.
  • Tercer premi: 500.000 € per sèrie, 50.000 € per dècim.
  • Quarts premis (dos en total): 200.000 € per sèrie, 20.000 € per dècim.
  • Cinquens premis (vuit en total): 60.000 € per sèrie, 6.000 € per dècim.
  • Premis menors de cinc xifres (“pedreas” en castellà: 1.794 en total): 1.000 € per sèrie, 100 € per dècim.

Ara bé, també has de tenir en compte que hi ha altres premis com les aproximacions, les centenes i les dues darreres xifres dels tres primers premis. Per exemple, si tens els números anterior o posterior de la Loteria de Nadal t’emportaràs 2.000 € per dècim; seran 1.250 € en el cas del segon premi i 9.600 € en el cas del tercer.

Llums de Sant Pau 2022 per Nadal a Barcelona: entrades, preus i dates al Recinte Modernista
T’oferim una guia completa dels llums de Sant Pau 2022 amb entrades, preus, dates i horaris de l’espectacle de Nadal a Barcelona

Venda de bitllets de la Loteria de Nadal: on comprar-los?

Els bitllets de loteria es poden comprar a qualsevol administració de Loteries i Apostes de l’Estat. També pots comprar números i participacions en establiments com botigues, bars, restaurants, hotels i fins i tot entitats locals o de barri.

Si optes per no fer-ho presencialment, pots adquirir un bitllet a través del web de Loteries i Apostes de l’Estat.

Horari i on es farà l’encesa dels llums de Nadal a Barcelona el 2022

Com buscar un número de la Loteria de Nadal 2022?

Loteries i Apostes de l’Estat et dona la possibilitat de comprovar si hi ha disponibilitat per obtenir un número desitjat. Si n’hi ha, et dona l’opció de comprar-lo i tenir el teu bitllet digital. Si en tens algun al cap, afanya’t perquè a mesura que s’acosta la data les possibilitats que hi sigui són menors!

Fins quan puc comprar un número de la Loteria de Nadal 2022?

Tens temps fins al mateix dia previ al sorteig, el dimecres 21 de desembre, per comprar un número de la Loteria de Nadal. Això vol dir que, durant la matinada del dia 22, no hi haurà possibilitat d’adquirir un bitllet per participar en la rifa.

Comprovar un número: com saber si el meu número ha estat premiat?

Ja estàs pensant on podràs comprovar un número per saber si ha estat premiat? A la pàgina oficial de Loteries i Apostes de l’Estat podràs consultar-ho tan bon punt habilitin l’eina. A betevé també et guiarem perquè puguis fer la comprovació. Actualitzarem la pàgina tan bon punt estigui enllestida.

Així és l’anunci de la Loteria de Nadal 2022: tres històries de solidaritat i valors en un espot

Com es cobra un premi de la Loteria de Nadal?

De la mateixa manera que amb la compra, hi ha diverses maneres de cobrar un bitllet de la Loteria de Nadal. Podràs rebre els diners guanyats a partir de les 18 h del mateix 22 de desembre i durant les setmanes següents.

Si reps un premi inferior a 2.500 €, el podràs cobrar en qualsevol administració de Loteries i Apostes de l’Estat. Si has estat molt agraciat i has guanyat una xifra superior a 2.500 euros, hauràs d’acudir a entitats financeres concertades. També pots anar, si ho desitges, a la delegació territorial de Loteries.

On ha tocat fins ara la Loteria de Nadal? Ha caigut a Barcelona?

A Barcelona, la grossa de la Loteria de Nadal ha caigut gairebé mig centenar de vegades. L’última va ser el 2019, quan al Clot es van repartir 10 milions d’euros. La ciutat on més vegades ha caigut el primer premi de la rifa ha estat Madrid, amb més d’una vuitantena.