Abans de l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, els patges reials treballen de valent per recollir les cartes de tots els infants de la ciutat. Enguany, el Parc del Fòrum acollirà el seguici reial durant una setmana i els infants podran portar-hi les cartes per a Ses Majestats. A banda, les cartes també es podran enviar a través del web de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona.

Sense possibilitat de la cavalcada de Reis 2021, els Reis d’Orient també s’han hagut d’adaptar a la situació de pandèmia. Un dels canvis més importants és que enguany no faran la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat, tot i que han assegurat que aquella nit visitaran totes les cases. Això sí, es podrà veure l’arribada de Ses Majestats per betevé. L’Ajuntament ha apuntat, també, que no hi podrà haver el desplegament de patges que hi havia altres anys per recollir les cartes dels nens.

  • Parc del Fòrum – del 28 de desembre al 5 de gener

Els més petits podran descobrir els secrets del seguici dels Reis d’Orient al Parc del Fòrum. Per visitar la instal·lació caldrà demanar cita prèvia al web de Nadal de l’Ajuntament a partir del 15 de desembre. L’espai es podrà visitar d’11 a 14 i de 16 a 20 h, excepte el 31 de desembre i el 5 de gener, que només obrirà portes pel matí, i l’1 de gener, que estarà tancat.

 

més informació del Nadal 2020 a Barcelona

On es van entregar les cartes l’any passat?