pistes gel barcelona nadal 2022

Ja s’han estrenat les pistes de gel a Barcelona pel Nadal 2022. Amb les festes, diversos espais de la ciutat obren pistes perquè petits i també grans gaudeixin del patinatge sobre gel abans de les festes nadalenques. A continuació et detallem on hi ha pistes de gel a Barcelona aquest 2022 perquè passis un bon Nadal!

Si ho prefereixes, també tens l’opció de gaudir d’un dels trenets de Nadal que hi haurà a la ciutat.

Pista de gel a Nou Barris

El districte de Nou Barris repetirà la pista de gel —estrenada el 2021— aquestes festes de Nadal. La instal·lació torna enguany als Jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta. Es tracta d’una pista de gel sintètic i ecològic sobre la qual es pot patinar com si es tractés de gel natural, però l’avantatge és que consumeix menys electricitat i és més sostenible.

La pista obrirà el 10 de desembre i funcionarà fins al 8 de gener, amb espectacle de llums i música. Es pot patinar durant 20 minuts a un preu de 6 euros. El preu estarà rebaixat fins als 3 euros si es fan compres als establiments dels quatre eixos associats i al Mercat de la Mercè. La pista té una mida de 20 per 8 metres.


Pista de gel al Tibidabo | ESTRENA

Aquest 2022 arriba una estrena a Barcelona: una pista de gel al Tibidabo. A partir del 26 de novembre i fins al 5 de gener, el Parc d’Atraccions del Tibidabo tindrà una nova instal·lació oberta a tota la ciutadania. S’ubicarà a la plaça dels Somnis. Tindrà 200 metres quadrats i una capacitat per a 40 persones i estarà fet d’un material sintètic per “garantir la sostenibilitat”.

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del parc per un preu de 5 euros

pista de gel tibidabo nadal 2022

Pista de gel al Port Vell pel Nadal al Port

Arriba una altra estrena aquest 2022: la pista de gel al Port Vell amb motiu del Nadal al Port 2022! Serà de gel sintètic i tindrà una extensió de 400 m². Les instal·lacions tindran també un trenet de Nadal per als més petits una gran nòria de 65 metres d’alçària!

Quan es coneguin més novetats d’aquesta pista de gel, actualitzarem la pàgina.

nadal al port 2022

Pista de gel a L’Illa Diagonal

Una altra pista de gel que torna aquest Nadal 2022 és la de L’illa Diagonal. Per als nens que no saben patinar, l’any passat hi havia ninots amb forma de pingüí per ajudar-los a mantenir l’equilibri i facilitar-los l’aprenentatge. Un consell: porta guants i, si no, allà els podràs llogar!

Obre el 2 de desembre. En general, els horaris van des de les 11 fins a les 21 h els caps de setmana, i de 17 a 21 h entre setmana. En qualsevol cas, pot haver-hi petits canvis, així que el millor és que consultis la graella d’horaris. La pista s’ubicarà als jardins de L’Illa Diagonal, tirant cap a la part on hi ha la terrassa de l’Hotel NH Constanza.

Pista de gel a La Maquinista

La pista sostenible de gel sintètic del Centre Comercial la Maquinista està ubicada a l’anomenada plaça del Rellotge. La instal·lació s’inspira en les “roller disco” dels Estats Units per patinar al ritme de les cançons més sonades des dels anys 60 fins a l’actualitat. També acollirà espectacles els divendres a la tarda.

  • de dilluns a dijous, de 16.30 a 20.30 h
  • dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 21 h
  • del 8 al 22 de desembre, d’11 a 14 h i de 16 a 21 h
  • 24 i 31 de desembre i 5 de gener, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h

Per accedir cal formar part de Westfield Club (el club del centre comercial) i aportar un tiquet de compra mínima de 10 euros el mateix dia. El 6, 25 i 26 de desembre i l’1 de gener romandrà tancada.

Pista de gel del FC Barcelona | TANCADA TEMPORALMENT

Continua tancada temporalment la pista de gel del FC Barcelona, al carrer d’Arístides Mallol. Estigues pendent de les novetats que el club anunciarà aviat. Aquests eren els horaris que tenia abans que tanqués:

  • de dilluns a dijous, de 10 a 14 h
  • divendres, de 10 a 14 h
  • dissabtes, diumenges i festius, de 17.30 a 20 h

Els preus oscil·laven entre els 2,5 euros per a socis amb patins propis, passant pels 7,5 euros per a socis amb lloguer de patins i els 17 euros per al públic general, amb lloguer de patins inclòs, els caps de setmana. Aquests eren tots els preus.


Notícies del Nadal 2022