pistes gel barcelona nadal 2023

Les pistes de gel a Barcelona són un dels plats forts d’aquest Nadal 2023. Amb les festes, diversos espais de la ciutat obren pistes perquè petits i també grans gaudeixin del patinatge sobre gel abans de les festes nadalenques. A continuació et detallem on hi ha pistes de gel a Barcelona aquest 2023 perquè passis un bon Nadal!

Si ho prefereixes, també tens l’opció de gaudir d’un dels trenets de Nadal que hi haurà a la ciutat.Pista de gel al Recinte Modernista de Sant Pau

Atenció, perquè a l’edició d’aquest any d’Els Llums de Sant Pau hi haurà una pista de gel. Del 21 de novembre fins al 14 de gener. La pista se situarà al soterrani de l’edifici del Convent. Les persones que hi vulguin accedir hauran de pagar l’entrada general (entre 12 i 15 € aprox.) i un extra de 5 euros per patinar.

pista gel llums sant pau 2023


Pista de gel al Tibidabo

Aquest 2023, torna la pista de gel al Tibidabo. Del 25 de novembre del 2023 i fins al 5 de gener del 2024, el Parc d’Atraccions del Tibidabo tindrà una nova instal·lació oberta a tota la ciutadania. S’ubicarà a la plaça dels Somnis. Tindrà 200 m² i una capacitat per a 40 persones i estarà fet d’un material sintètic per “garantir la sostenibilitat”.

L’accés a la pista de gel està inclòs al preu de l’entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer ús de la pista sense visitar la resta del parc per un preu de 5 euros

pista de gel tibidabo nadal


Pista de gel al Port Vell pel Nadal al Port

Arriba una altra pista que repeteix aquest any: la pista de gel al Port Vell amb motiu de Nadal al Port 2023. Del 5 de desembre al 7 de gener. S’hi mantindrà el gel sintètic i tindrà una extensió de 400 m². Les instal·lacions tindran també un trenet de Nadal per als més petits i una gran nòria de 65 metres d’alçària!

nadal al port 2023


Pista de gel a L’Illa Diagonal

Una altra pista de gel que torna aquest Nadal 2023 és la de L’illa Diagonal. Un consell: porta guants i, si no, allà els podràs llogar! Del divendres 24 de novembre i fins al 7 de gener del 2024. Jardins Sant Joan de Déu.Pista de gel al Festival de la Infància

El Festival de la Infància, a Montjuïc també inclourà un pista sintètica que simula patinatge sobre gel. Del 27 al 31 de desembre, al pavelló 2 de la Fira de Barcelona.


Què vols saber del Nadal 2023?