Recorregut Papanoelada Motera 2022 Barcelona

La Papanoelada Motera 2022 a Barcelona tornarà a recórrer els carrers de la ciutat aquest diumenge a partir de les 16.30 h. Les agrupacions Satan Rider i K-Choppo Riders Barcelona han convocat aquesta desfilada de motoristes vestits de Pare Noel després de dos anys sense fer-ho per la pandèmia. A continuació et detallem, carrer a carrer, el recorregut de la Papanoelada Motera 2022 a Barcelona.

Per on passarà la Papanoelada Motera 2022 a Barcelona?

La rua arrencarà a les 16.30 h del carrer de les Ciències, 83 (l’Hospitalet de Llobregat) i es dirigirà cap a la plaça d’Europa per agafar la Gran Via fins al passeig de Gràcia. Els motoristes faran la volta a la plaça de Catalunya i es desviaran pel carrer de Fontanella fins a arribar a la via Laietana. Baixaran en direcció al carrer del Doctor Aiguader i recorreran tot el litoral marítim de la ciutat fins al carrer de Josep Pla.

Després els la Papanoelada agafarà l’avinguda Diagonal, el carrer de la Independència i el d’Aragó fins al passeig de Sant Joan. Finalment els motoristes es desviaran pel passeig de Picasso, l‘avinguda del Marquès de l’Argentera i el passeig de Colom. Un cop a la plaça de les Drassanes, la rua circularà per l’avinguda del Paral·lel i acabarà a la Font Màgica de Montjuïc.