nadal plaça catalunya universitat 2023

El Barcelona Festival de Nadal tindrà lloc a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Universitat aquest 2023. Catorze dies que es convertiran en els escenaris d’una programació per a tot tipus de públics i edats, en horaris de matí, tarda i vespre. De nou, la plaça de Catalunya es converteix en epicentre de les festes de Nadal.

Aquí us expliquem com serà el Barcelona Festival de Nadal a la plaça de Catalunya, Universitat i altres punts de la ciutat amb motiu del Nadal 2023!Festival de Nadal a la plaça de Catalunya i Universitat: Quan és?

Del dissabte 16 al divendres 29 de desembre del 2023

Horaris del Festival de Nadal

D’11 a 14 h, en família | de 16.30 a 20 h, vespres culturals

 • Matins (en família): d’11 a 14 h
 • Vespres (culturals): de 16.30 a 20 h


Programació del Barcelona Festival de Nadal 2023

A la plaça de Catalunya: d’11 a 20.40 h

Propostes familiars, música, arts de carrer i espectacles | Horaris: d’11 a 14 h, en família | de 16.30 a 20 h, vespres culturals.

11-14 h: en família

 • Als matins, la plaça Catalunya és escenari de propostes familiars amb la literatura, la creació artística, l’aprenentatge i el joc, com a rerefons.
 • Dues hores de propostes culturals participatives en que el paper serà protagonista amb: el Nadal SuperVeloz, un homenatge a la impremta, el fotomaton analògic Face-o-mat; Paisatges, un espai de joc i experimentació artística; Barcelona, una postal de Nadal, per fer la teva nadala personalitzada; La màquina dels records, on construirem records amb una màquina d’escriure; La Capgrossada, que transformarà la plaça en un bosc d’animals fantàstics i La Fanzinoteca, on creareu la vostra primera revista d’aficionats.
 • El duet de dj’s Ssissterss realitzarà sessions musicals chill mentre es desenvolupin les estacions familiars matinals.
 • A partir de les 13 h, cada dia l’espectacle de Reggae per Xics, Nadal a bord!


16.30- 20 h: vespres culturals

 • Cada dia, a partir de les 16.30 h: sessió diària de Miqui Puig DJ i tot seguit The Gramophone All Stars Big Band, disset músics a peu de plaça que toquen soul, jazz i ritmes jamaicans com l’ska, el boogaloo o el calypso.
 • Hi trobareu també espectacles d’arts de carrer com la dansa, el circ, el funambulisme i fins i tot el parkour, a càrrec dels artistes i companyies: LaSala, Eléctrico 28, Companyia de circ “eia”, Lezards bleus, Quim Bigas i Silvia Batet.
 • I també molta música!: concerts de Mazoni, Tarquim, Saphie Wells, Alba Armengou, Dani
  Nel·lo, Magalí Datzira, La Maria i Núria Graham.
 • Cada dia a partir de les 20 h: un espectacle de teatre, música i arts visuals, que acomiadarà cada dia el Barcelona Festival de Nadal. Durà per nom ‘Una Taula’ i és un espectacle d’Agrupación Señor Serrano, que es plantejarà preguntes al voltant dels àpats de les festes de Nadal. Hi haurà un escenari amb una gran taula.

Consulta totes les activitats de BCN Festival de Nadal: aquí, tots els horaris

 • I recorda que: del 15 al 30 de desembre, la plaça de Catalunya serà també escenari de la 9a edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària.A la plaça de la Universitat: d’11 a 23 h

A la plaça de la Universitat hi trobareu de nou un escenari d’arts digitals, amb una instal·lació audiovisual interactiva cada dia. És una una idea original del Sónar pel 30è aniversari i durà per nom ‘Analema’, una instal·lació desenvolupada per Glassworks i l’espai sonor de Tarta Relena. Serà una peça molt gran que estarà activa, dia i nit.

Els dies 16 de desembre a les 21 h i el 21 de desembre a les 20 h, el duo vocal Tarta Relena interactuarà en directe amb la instal·lació.

Què vols saber del Nadal 2023?