fàbrica reis barcelona 2022-2023 fabra i coats

La Fàbrica Reis Mags a Barcelona 2023-2024 es podrà visitar durant uns dies aquest desembre i gener amb motiu de les festes de Nadal. La Fàbrica de Joguines, igual que els darrers anys, s’ubicarà al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Allà, es fabriquen les joguines que els nens han demanat per Reis Mags i, atenció, només les persones que la visitin podran veure com preparen els regals i descobrir secrets amagats.

A continuació tot el que has de saber de la Fàbrica dels Reis d’Orient a Barcelona abans no arribi la gran Cavalcada de Reis 2024! Ja t’avancem que cal inscripció prèvia i que serà a partir de les 10 h d’aquest dimecres, 13 de desembre quan podràs reservar les entrades, tal com ha informat l’Ajuntament.

Què vols saber de la Fàbrica de Joguines?Fàbrica Reis a Barcelona 2023-2024: Dates

La Fabra i Coats acollirà la Fàbrica dels Reis de Barcelona, també coneguda com la Fàbrica de Joguines, entre el 27 de desembre del 2023 i el 4 de gener del 2024, tal com ha detallat l’Ajuntament en una nota de premsa. Ara bé, hi ha dues excepcions:

 • 31 de desembre: tancat
 • 1 de gener: tancat

Durant els dies que roman oberta, la Fàbrica de Reis permetrà gaudir amb els follets i els operaris màgics de la creació dels regals de Reis.Horaris de la Fàbrica de Joguines a la Fabra i Coats

Els horaris ja estan confirmats. Són aquests:

 • 27 desembre: de 17 a 21 h
 • 28 desembre: de 17 a 21 h
 • 29 desembre: de 17 a 21 h
 • 30 desembre: de 17 a 21 h
 • 2 gener: de 17 a 21 h
 • 3 gener: de 17 a 21 h
 • 4 gener: de 17 a 21 h


On és la Fàbrica de Reis de Barcelona?

La Fàbrica de Reis de Barcelona s’ubicarà, de nou, a la Fabra i Coats. Es troba al carrer de Sant Adrià, 20. L’entrada és gratuïta.Com serà la Fàbrica de Joguines de la Fabra i Coats?

 • Passis cada 20 minuts. Hi haurà passis amb accessibilitat i dos passis per a famílies amb infants amb TEA.
 • Cal inscripció prèvia. A partir d’aquest dimecres, 13 de desembre, a les 10 h en aquest enllaç. Tens 10 minuts des que aconsegueixis accedir per fer la gestió!


Novetats de la Fàbrica de Reis a Barcelona: què hi trobaràs?

Els ajudants dels Reis d’Orient han preparat un itinerari per la fàbrica on s’elaboren les joguines que reparteixen el Reis. Podràs fer un recorregut per visitar el magatzem fantàstic i el centre logístic, on es desen i es distribueixen les joguines.

Durant la visita també podràs accedir a l’oficina de correus on els patges reials reben bona de les cartes amb els desitjos dels infants. El pati del finestral mostrarà als visitants els trucs i engranatges, i l’enorme planificació que fan possible que la nit del 5 de gener tothom pugui rebre els seus regals.

Què vols saber del Nadal 2023?