ENTRADES EXHAURIDES

Què?

La Fàbrica dels Reis d’Orient es podrà visitar aquest Nadal al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Aquest any però, i per tal d’acomplir amb els protocols sanitaris establerts, l’aforament estarà limitat i s’hi haurà d’accedir amb cita prèvia. Allà es fabriquen les joguines que els nens i nens han demanat per reis i podreu veure com s’elaboren!

Com?

Com us expliquem, les inscripcions per visitar l’espai màgic dels Reis d’Orient al Fòrum s’hauran de fer a través del web del Nadal a Barcelona.

Els ajudants dels Reis d’Orient han preparat un itinerari per la fàbrica on s’elaboren les joguines que reparteixen el Reis. Enguany, podreu fer un recorregut per l’aparcament màgic de les carrosses reials, visitar el magatzem fantàstic i el centre logístic, on es desen i es distribueixen les joguines. Durant la visita també podreu accedir a l’oficina de correus on els patges reials reben bona de les cartes amb els desitjos dels infants. El pati del finestral mostrarà als visitants els trucs i engranatges i l’enorme planificació que fan possible que la nit del 5 de gener tothom pugui rebre els seus regals.

Quan?

Del 28 de desembre al 4 de gener (excepte el 31 de desembre i l’1 de gener)

  • Dilluns, 28 de desembre, 16-21 h
  • Dimarts, 29 de desembre, 16-21 h
  • Dimecres, 30 de desembre, 16-21 h
  • Dissabte, 2 de gener, 16-21 h
  • Diumenge, 3 de gener, 16-21 h
  • Dilluns, 4 de gener, 16-21 h

 A la Fabra i Coats, carrer de Sant Adrià, 20 / Gratuït