fàbrica reis Barcelona

La Fàbrica dels Reis d’Orient es podrà visitar de nou aquestes festes de Nadal 2021 al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Allà es fabriquen les joguines que els nens han demanat per Reis i, atenció, que es podrà veure com preparen els regals i descobrir secrets amagats que només les persones que la visitin podran conèixer: el reciclatge, la diversitat i la seguretat seran les puntes d’acció de la Fàbrica dels Reis d’aquest any! Cal recordar que la cavalcada de Reis recupera aquest any el seu format!


Quan?

Del 28 de desembre del 2021 al 4 de gener del 2022 (excepte el 31 de desembre i l’1 de gener) | de 17 a 21 h


Com?

L’aforament és limitat. Les primeres 3.800 entrades es van esgotar en només un minut i l’Ajuntament va decidir oferir-ne 7.700 més. Però també es van exhaurir en poca estona.


On? 

A la Fabra i Coats, carrer de Sant Adrià, 20 | Gratuït


Què hi trobaràs?

Els ajudants dels Reis d’Orient han preparat un itinerari per la fàbrica on s’elaboren les joguines que reparteixen el Reis. Podràs fer un recorregut per visitar el magatzem fantàstic i el centre logístic, on es desen i es distribueixen les joguines. Durant la visita també podràs accedir a l’oficina de correus on els patges reials reben bona de les cartes amb els desitjos dels infants. El pati del finestral mostrarà als visitants els trucs i engranatges, i l’enorme planificació que fan possible que la nit del 5 de gener tothom pugui rebre els seus regals.