Els trenets de Nadal a Barcelona són ja una tradició a la ciutat durant les festes. Els eixos comercials dels barris organitzen aquesta activitat que cada cop té més adeptes. Hi ha qui fins i tot planifica una ruta de trenets per provar-los tots. A la majoria s’hi pot pujar de forma gratuïta si es compra a les botigues del barri. De moment, hi ha set trenets de Nadal confirmats a Barcelona.

En aquest mapa interactiu pots consultar el recorregut, l’horari i el preu dels trenets de Nadal que hi ha a Barcelona aquest any. Es tracta d’una avantsala original per celebrar un bon Nadal 2022.

Trenets de Nadal 2022 a Barcelona: quins hi ha?

A mesura que es coneguin més trenets de Nadal als barris els afegirem al mapa. De moment, la Sagrada Família, el Fort Pienc, Sarrià, la Vila de Gràcia, Horta, Sant Martí de Provençals i Sant Andreu en tenen un, de programat. Els veïns del Fort Pienc només podran pujar al trenet durant dos dies, 22 i 23 de desembre, mentre que els altres s’allarguen més en el temps. Per exemple, el de la Sagrada Família estarà actiu del 22 de desembre al 5 de gener. El trenet d’Horta cobreix fins a cinc recorreguts diferents.

Nadal 2022 a Barcelona
Consulta l’agenda nadalenca amb fires, activitats familiars i espectacles

Il·lusió per pujar a un trenet de Nadal

Hi ha molta canalla que frisa amb el món ferroviari i durant les festes de Nadal tenen l’oportunitat de veure’ls i pujar a bord d’un tren dins la ciutat. Els trenets de Nadal s’han convertit en una activitat fixa dins la programació nadalenca d’alguns eixos comercials. És una proposta que permet dinamitzar el comerç alhora que anima veïns i famílies. “Amb els meus nets fem una ruta de trenets per tot Barcelona, vaig buscant on n’hi ha per provar-los”, explica Amparo García, veïna de Navas. Aquesta àvia sap que també és un bon pla per entretenir els infants durant les vacances escolars de Nadal.

Si trobes a faltar un trenet de Nadal o ens vols comunicar algun canvi, ho pots fer a Twitter o Facebook i per correu electrònic o WhatsApp (638 292 297).