Els trenets de Nadal a Barcelona són ja una tradició a la ciutat durant les festes i ja comencem a saber on n’hi haurà aquestes festes. Els eixos comercials dels barris organitzen aquesta activitat que cada cop té més adeptes. De fet, hi ha qui fins i tot planifica una ruta de trenets per provar-los tots. A la majoria s’hi pot pujar de forma gratuïta o amb descompte si es compra a les botigues del barri. De moment, hi ha 12 trenets de Nadal confirmats a Barcelona.

En aquest mapa interactiu pots consultar el punt de partida, l’horari i el preu dels trenets de Nadal que hi ha a Barcelona aquest any.

Trenets de Nadal 2023 a Barcelona: quins hi ha?

A mesura que es coneguin més trenets de Nadal als barris, els afegirem al mapa. De moment, el districte de Sant Martí és el que n’acumula més. Per barris, n’hi ha a el Clot, el Camp de l’Arpa del Clot, el Poblenou, Sant Martí de Provençals. També n’hi ha tres de confirmats a l’Eixample, a la Sagrada Família, el Fort Pienc i Sant Antoni. A Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i a Sant Andreu, n’hi ha un a cada districte, en aquest cas a Sarrià, al Carmel i a Sant Andreu de Palomar, respectivament. A més, enguany també n’hi ha un al Port Vell, en el marc de la fira Nadal al Port.

Dels 12 trens que hi ha programats, sis circularan entre el 21 i el 27 de desembre i fins el 4 o el 5 de gener. Tot i això, també n’hi ha que funcionaran només dos o tres dies, el del Poblenou, el del Camp de l’Arpa, el dels eixos comercials Gaudí Shopping i Encants Nous i el del Fort Pienc. En canvi, els del Port Vell i la Sagrada Família són més llarg: estarà operatiu des del 5 i el 15 de desembre, respectivament.

Il·lusió per pujar a un trenet de Nadal

Hi ha molta canalla que frisa amb el món ferroviari i durant les festes de Nadal tenen l’oportunitat de veure’ls i pujar a bord d’un tren dins la ciutat. Els trenets de Nadal s’han convertit en una activitat fixa dins la programació nadalenca d’alguns eixos comercials. És una proposta que permet dinamitzar el comerç alhora que anima veïns i famílies. Per molts, és un bon pla per entretenir els infants durant les vacances escolars de Nadal.

Si trobes a faltar un trenet de Nadal o ens vols comunicar algun canvi, ho pots fer a Twitter o Facebook i per correu electrònic o WhatsApp (638 292 297).

Què vols saber del Nadal 2023?