llums sant pau 2023 nadal
Foto: Llums de Sant Pau

Els Llums de Sant Pau 2023 són una de les activitats més destacades del Nadal a Barcelona. Entre el 21 de novembre i el 14 de gener, el Recinte Modernista de l’hospital torna a acollir aquest espectacle nadalenc, ideal per a petits i grans, després de l’èxit del 2021 i 2022. Aquest espai s’ha convertit ja en un autèntic Univers de la Llum, un indret màgic ple de llums i colors i enguany arriba amb novetats, com la pista de gel per patinar! Vols gaudir d’Els Llums de Sant Pau 2023 a Barcelona? Te n’oferim una guia completa amb tot el que has de saber de l’acte: entrades, preus, dates i horaris per fer les visites.

Visitar Els Llums de Sant Pau és una molt bona manera de passar un Bon Nadal!

Què vols saber d’Els Llums de Sant Pau 2023?

Els Llums de Sant Pau 2023: com seran? Totes les novetats

Els Llums de Sant Pau d’aquest any es farà durant gairebé dos mesos, entre el 21 de novembre i el 14 de gener, al Recinte Modernista de Sant Pau. Enguany ho fa amb una nova proposta per a tota la família, sota el nom Aquest any torna la màgia de Nadal i amb diverses novetats:

 • Pista de patinatge de gel (s’ha de pagar a banda: 5 € l’entrada): a partir del 27 de novembre
 • Arbre de Nadal de 16 metres
 • Espectacle immersiu amb centenars de llums
 • Mercat gastronòmic amb delícies nadalenques
 • Punts estratègics per capturar moments màgics
arbre nadal sant pau

Tal com explica l’organització, l’espectacle consisteix en un recorregut que permet als visitants endinsar-se en l’esperit nadalenc de maneres molt diverses i a través d’instal·lacions audiovisuals sorprenents on la llum serà la protagonista. El recorregut és circular i no guiat. Té 1 km de longitud i es triga a fer entre 45 minuts i una hora aproximadament.

Entrades d’Els Llums de Sant Pau 2023

Les entrades d’Els Llums de Sant Pau ja estan disponibles. Gairebé tots els dies encara tenen una alta disponibilitat, però cal tenir en compte que en edicions anteriors milers de persones van gaudir-ne i molts dies es van esgotar les entrades. Per això, si s’hi vol anar es recomana agafar els tiquets amb temps.

On pots aconseguir les entrades? A la pàgina oficial d’Els Llums de Sant Pau pots fer les reserves en dies i hores concrets. Tens diverses possibilitats:

 • Entrada per a adults
 • Entrada per a menors de 18 anys
 • Entrada per a estudiants
 • Entrada per a persones amb discapacitat
 • Paquet familiar: quatre entrades (dos adults i dos menors). Només de dilluns a dijous.
 • Entrada per a grups: descompte per a més de nou persones i atenció personalitzada per a més de 15.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult i els de 16 i 17, si van sense cap tutor, necessiten l’autorització signada per un adult responsable.

Preus dels Llums de Sant Pau 2023

L’entrada general és de 12 € de dilluns a dijous i de 15 € els divendres, dissabtes, diumenges, festius, vigílies de festius i dates especials. Cal tenir en compte, però, que els preus varien en funció del públic. Et detallem tots els preus a continuació:

 • Entrada per a adults: 12 € de dilluns a dijous; 15 € els divendres, dissabtes, diumenges, festius i vigílies de festius, un euro més que l’any passat; 16 € els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis.
 • Entrada per a menors de 18 anys: 10 €, 13 € o 14 €.
 • Entrada per a estudiants: 10 €, 13 € o 14 €.
 • Entrada per a persones amb discapacitat: 10 €, 13 € o 14 €.
 • Paquet familiar: quatre entrades (dos adults i dos menors): 48 €. Només de dilluns a dijous.
 • Nens de fins a 36 mesos: entrada gratuïta.

Dates i horaris d’Els Llums de Sant Pau: dies i hores

L’espectacle ‘Univers de la Llum’ amb motiu d’Els Llums de Sant Pau es faran del dimarts 21 de novembre, fins al diumenge 14 de gener, cada 30 minuts, entre les 18 i les 21.30 h. No es farà els dies 24 i 31 de desembre ni el 5 de gener.

T’expliquem també com arribar a Els Llums de Sant Pau.

Què són Els llums de Sant Pau?

Els Llums de Sant Pau consisteix a un espectacle amb un recorregut per endinsar els visitants dins de galàxies, estrelles, planetes i altres elements còsmics. L’objectiu principal és fer volar la imaginació a petits i grans, amb un total de 20 instal·lacions plenes de llum.

Com arribar a Els llums de Sant Pau?

L’entrada principal a Els Llums de Sant Pau es troba situada al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167. Per arribar-hi, els organitzadors de l’espectacle recomanen l’ús del transport públic. Consulta les millors opcions per arribar-hi.

Durada d’Els Llums de Sant Pau

El recorregut d’Els Llums de Sant Pau té una durada d’entre 45 minuts i 1 hora.