on ha caigut grossa cap any 2022

Fins a quina hora pots comprar un bitllet de la Loteria de Nadal 2023? Si ets dels ciutadans que juga un bitllet de la Loteria de Nadal i habitualment esperes fins a l’últim moment per comprar-ne un, aquesta informació t’interessarà. Les administracions de Loteries i Apostes de l’Estat tenen una hora d’obertura i una de tancament i, per tant, no tens les 24 hores del dia per anar-ne a buscar un físicament. Ara bé, sí que tens l’opció de fer-ho en línia, des de casa, a través de l’ordinador o el mòbil.

Aquí et detallem l’horari de les administracions per aconseguir un bitllet de la Loteria de Nadal 2023 i participar en el sorteig per aconseguir un dels premis!

Horari de les administracions la Loteria de Nadal 2023

Aquest és l’horari habitual de les administracions per comprar la Loteria de Nadal del 2023:

  • de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 20.30 h
  • dissabtes, de 9 a 14 h

Ara bé, hi ha locals que poden variar una mica l’horari. Per exemple, alguns poden obrir uns minuts més tard i, d’altres, fins i tot més d’hora. També n’hi ha que tanquen abans, a les 20 h, o més a prop de la nit, a les 21 h. Si tens un local a prop de casa, hauràs de mirar l’horari exacte de l’establiment.

Fins a quina hora puc comprar un bitllet de la Loteria de Nadal?

Per tant, tens temps per comprar físicament un bitllet de la Loteria de Nadal del 2022 fins al 21 de desembre al vespre o la nit, en funció de l’hora a la qual tanqui el local. Però, si vols participar en la rifa, es recomana anar-hi abans de les 19 h per assegurar la compra del bitllet.

Que no tens temps d’anar-hi a aquella hora? Tens una opció que et dona una mica més de marge: si la compres per internet al web de Loteries i Apostes de l’Estat, tens temps fins a les 22 h del 21 de desembre.

Després de la Loteria de Nadal serà el torn de la Grossa de Nadal 2023, per a la qual també ja estan els bitllets a la venda.

Què vols saber de la Loteria de Nadal 2023?