dibuixos nadal gratis per pintar imprimir

Busques dibuixos de Nadal per pintar? O imatges per imprimir? Ja està aquí el Nadal 2023 i és possible que ja estiguis pensant a aprofitar l’arribada de les festes per dibuixar, pintar o penjar fotos nadalenques a casa. Aquí t’oferim diversos dibuixos de Nadal i diverses imatges gratis per pintar i imprimir. Pots escollir qualsevol de les fotografies i dibuixos que posem a la teva disposició perquè facis activitats de manualitats amb nens amb motiu de les festes.

Veuràs que hi ha dibuixos per pintar i, també, fotografies com a model perquè puguis crear els teus dibuixos. Deixa despertar la teva creativitat ara que arriba Nadal!

Dibuixos de Nadal: imatges gratis per pintar (2023)

Arbre de Nadal i Pare Noel

Dos dels elements més icònics de les festes és l’arbre de Nadal i el Pare Noel. Descarrega’t els dibuios, imprimeix-loos, pinta’ls i posa-hi la decoració que desitgis!

imatge nadal gratis pintar
dibuixos nadal per pintar
imatge nadal gratis pintar
imatge nadal gratis pintar

Dibuixos de Nadal fàcils per a nens

Hi ha il·lustracions més fàcils per pintar. Pots agafar aquests dibuixos de dolços típics de Nadal, com aquesta galeta, recórrer al ninot de neu o posar color al pessebre!

imatge nadal gratis pintar
imatge nadal gratis pintar
imatge nadal gratis pintar
dibuixos de nadal facils
dibuixos de nadal 2023

Imatges de Nadal gratis per imprimir

També t’oferim fotos de Nadal, algunes de les quals fetes per betevé, per imprimir perquè puguis copiar-les i dibuixar-les tu mateix! Si ho prefereixes, també les pots descarregar per penjar-les a casa o al teu arbre de Nadal.

imatge pessebre
imatge nadal gratis
imatge nadal
secrets nadal arbre guarnit