mercats nadal Barcelona 2021

Arriba l’època nadalenca i els mercats de Nadal a Barcelona tornen als carrer, com és el cas de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Sagrada Família, i també molts d’altres que durant les festes s’instal·len en hotels i altres espais de la ciutat. Consulta totes les dates i els horaris dels mercats de Nadal a Barcelona 2021.


Fira de Santa Llúcia 2021

Del divendres 26 de novembre al dijous 23 de desembre 2021 | De 10 a 21 h | Avinguda de la Catedral


La Fira de Santa Llúcia és la fira de Nadal més antiga de Catalunya i s’ha convertit en un símbol nadalenc a Barcelona. A les parades d’aquest mercat nadalenc hi trobareu tota mena de productes nadalencs tradicionals.  Pessebres, figures, arbres, molsa i herbes, artesania i algunes joguines, sobretot musicals. Fins a170 parades.


Fira de Nadal de la Sagrada Família

Del 27 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 h, els dies laborables i de 10 a 22 h, els festius i les vigílies | A la Sagrada Família

Torna la Fira de la Sagrada Família per Nadal. El mercat nadalenc arriba un any més als peus de la Sagrada Família. A les parades, que s’instal·len a la plaça per donar la benvinguda a les festes nadalenques s’hi pot trobar avets de Nadal, guarniments de festes, pessebres i figuresartesania i productes típics com són els torrons i la fruita seca. És la Fira de Nadal de la Sagrada Família.

fira nadal sagrada família

Nadal al Poble Espanyol

Del 4 al 8 de desembre, l’11 i el 12 de desembre, del 18 al 30 de desembre (excepte el 25 de desembre) i del 2 al 5 de gener | De 10 h a 19h 1 Al Poble Espanyol | Diferents preus i packs familiars

Arriba el Nadal al Poble es convertirà en un calendari d’advent gegant amb 24 racons temàtics que simularan les 24 finestres del calendari d’advent perquè petits i grans gaudeixin de la màgia del Nadal mentre passegen per aquest recinte històric a Barcelona. Com ja és tradició al Poble, nens i nenes podran visitar la Casa del Pare Noel i la de Ses Majestats els Reis d’Orient per lliurar-los la carta personalment. I la proposta del Poble Espanyol per Nadal es completa amb la segona edició de Rock&Kids, concerts de bandes tribut de rock adaptats pels més petits i amb l’estrena absoluta de YU, un espectacle de dansa acrobàtica protagonitzat per 7 ballarines.


Fira de Nadal i Reis Via Júlia

Del 4 de desembre al 5 de gener de 2022 | a la Via Júlia

La Fira de Nadal de la Via Júlia us oferirà els clàssics productes nadalencs, com ara figuretes de pessebre, arbres i guarniments de Nadal, i també dolços, artesania, bijuteria i objectes de regal. Els més petits gaudiran d’activitats i tallers que es programaran expressament per a ells durant aquests dies.


Nadal al Port 

Del 9 de desembre 2021 al 6 de gener 2022 | accés gratuït | Al Moll de la Fusta

Torna la Fira de Nadal al Port VellL’enllumenat serà el gran protagonista amb un cel estrellat, tornarem a veure el pessebre flotant, el Pailebot Santa Eulàlia, les parades de productes, la roda gegant, el carrussel i l’encesa de llums!


Nadal al Port Olímpic

Del 2 al 5 de gener. De 10.30 h a 13.30 h

L’univers marítim serà el protagonista al nou espai del Port Olímpic obert a la ciutadania. S’hi
faran activitats vinculades amb la música, el mar, les arts escèniques i la fauna marítima.
Les activitats es faran al moll de Mestral (davant de les antigues carpes dels locals d’oci
nocturn).


Fira de Reis a la Gran Via

Del 20 de desembre 2021 al 6 de gener 2022. De 10 a 21 h

La Fira de Reis a la Gran Via es fa des de l’any 1877. Una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal.VI Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Plaça de Catalunya – del 18 al 30 de desembre de 2021

La setena Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, aquest any és en versió reduïda i centrada en l’exposició i la venda de productes.


Fira de Nadal i Reis de Sants-Montjuïc

Rambla dels Jardins de Sants – del 18 de desembre al 5 de gener de 2022

Aquest any se celebra la segona fira de Nadal i Reis de Sants-Montjuïc a amb un munt d’activitats per a les famílies.


Fira de Nadal i Reis a la rambla de Badal

Rambla de Badal – del 20 al 23 de desembre i del 2 al 5 de gener de 2022

L’Associació Sants Establiments Units organitza aquest mercat de comerç de proximitat dedicat a les festes nadalenques.


Més informació del Nadal 2021