Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
22 ° 17 °

dc.

matí

tarda

24 ° 18 °

dj.

26 ° 19 °

dv.

27 ° 20 °

ds.

28 ° 21 °

dg.

28 ° 21 °

La previsió

Dimarts amb més tempestes

Tot i que la setmana ha començat amb menys tempestes en el conjunt de Catalunya, aquest dimarts tornarem a tenir xàfecs de caire tempestuós en molts punts del territori, localment seran fortes i aniran acompanyades de calamarsa. Aquí, a Barcelona, el temps es presenta molt més tranquil, però, a primeres hores del dia, no es descarten algunes gotes, poca cosa. Núvols més prims a la tarda. Les temperatures es mantindran sense grans canvis, tant de dia com de nit. Ara bé, si d'alguna cosa haurem de parlar els propers dies serà precisament de les temperatures que pujaran de forma clara a mesura que avanci la setmana.

image/svg+xml 16° / 22° Garraf 15° / 23° Alt Penedès 16° / 23° Baix Llobregat 14° / 23° Vallès Occidental 17° / 22° Barcelonès 13° / 23° Vallès Oriental 15° / 22° Maresme variable variable nuvol_prim variable nuvol ruixat_nuvol ruixat_nuvol
image/svg+xml 16° / 22° Garraf 15° / 23° Alt Penedès 16° / 23° Baix Llobregat 14° / 23° Vallès Occidental 17° / 22° Barcelonès 13° / 23° Vallès Oriental 15° / 22° Maresme nuvol_prim nuvol variable ruixat_tempesta nuvol_prim ruixat_tempesta variable

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Trànsit inicia una campanya per prevenir els accidents de moto

Durant aquesta setmana, el Servei Català de Trànsit ha impulsat una campanya preventiva per intentar reduir els accidents en què hi ha implicat motocicletes, ja que actualment s'està vivint un repunt de les víctimes mortals. En el que va d'any, ja han mort 17 motoristes, deu més que l'any passat en aquest mateix període. També destaca l'augment dels accidents mortals amb un sol vehicle implicat, que aquest any representa més del 50 % dels accidents amb motoristes implicats.

L'objectiu de la campanya és augmentar la seguretat en els seus desplaçaments i la percepció del risc entre aquest col·lectiu. Per això, es posarà èmfasi en l’ús del casc homologat com a element de seguretat passiva per part de motoristes i acompanyants, així com en aquelles conductes de risc que posin en perill la seguretat viària, ja sigui l'excés de velocitat, distraccions o conduir sota els efectes de l’alcohol o altres drogues.

La campanya creu que és molt important que els motoristes siguin conscients de la seva pròpia fragilitat, a la vegada que la resta d'usuaris prenguin consciència que cal col·laborar per reduir les víctimes en general, però especialment les d'aquest col·lectiu. Per això, des del Departament d'Interior i el Servei Català de Trànsit apel·len la responsabilitat compartida i la necessitat d'una convivència respectuosa a la xarxa viària.

El Servei Català de Trànsit compte amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i les Policies Locals per tal de tirar endavant la campanya fins al 27 de maig. Al llarg de la setmana, s'informarà en els panells que hi ha ubicats a les vies catalanes i hi haurà controls policials específics per motoristes.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 22 de maig

  Avui, dimarts 22 de maig

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!